Af - 25/10-16 08:55

Først 'Gift ved første blik', så 'Robinson': Nu er Ulrik klar til dette reality-programFørst 'Gift ved første blik', så 'Robinson': Nu er Ulrik klar til dette reality-program

Og i en tango...

Bildstrecke im Grossformat »

Først 'røg' han ud af 'Gift ved første blik', så blev han stemt ud af 'Robinson ekspeditionen'. Nu drømmer fynboen Ulrik Pihl om at være med ' Vild med dans'.

Den 36-årige realitydeltager blev sidste år kendt i DR's 'Gift ved første blik', hvor han blev fejl-matchet med Ane-Marie Fleischer Larsen, som han ikke kunne sammen med og derfor blev skilt fra, før programmet rigtig var kommet i gang.

Ulrik havde trods den uheldige start ikke fået nok af tv og slog til, da TV3 spurgte, om han ville være med i 'Robinson ekspeditionen'.

Mandag aften blev han imidlertid stemt ud af ekspeditionen i ø-rådet og tilbage i Danmark, afslører han i dag til eb.dk, at han nu godt kunne se sig selv i 'Vild med dans'.

- Altså jeg ved ikke, om jeg er kendt nok, men 'Vild med dans', det gad jeg godt. Jeg er ikke så god til at danse, men det kan jeg vel lære.

Husker du Ulrik fra 'Gift ved første blik'? Nu kæmper han i et nyt reality-program
Husker du Ulrik fra 'Gift ved første blik'? Nu kæmper han i et nyt reality-program

Han tilføjer, at han dog ikke har nogle konkrete tv-tildbud på hånden lige nu.

Efter 'Gift ved første blik' og 'Robinson ekspeditionen' er Ulrik desuden stadig single.

- Jeg forstår det stadig ikke helt selv, men jeg har svært ved at finde en, der kan holde mig ud i længere tid. Så hvis der er en derude, der læser det her og synes, at jeg er sprød, sød og charmerende, så skal hun da endelig bare skrive.

Metroxpress forsøger at få en kommentar fra TV2, om Ulrik Pihl har en chance for at være med i 'Vild med dans' til næste år.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx