Af - 15/08-16 15:43; Opdateret: 15/08-16 18:22

Kendt sangerindes søn skal spille den nye Lille Per i 'Far til fire'Kendt sangerindes søn skal spille den nye Lille Per i 'Far til fire'

Der kommer endnu en omgang 'Far til fire'.

Bildstrecke im Grossformat »

Szhirleys 6-årige søn Elton skal spille Lille Per i et nyt remake af 'Far til fire'-filmene. Det afslører sangerinden på sin Instagram med et billede af det nye hold.

- Så blev det officielt!! Min lille sveskemås #EltonRM skal spille Lille Per i Far Til Fire filmene. Det er jo ganske surrealistisk og helt fantastisk! Tag godt imod den nye familie, og glæd jer, skriver hun til billedet.

Nordisk Film bekræfter, at Elton Rokahaim Møller skal spille Lille Per i filmen 'Far til fire - på toppen', som udkommer i vinterferien næste år. Filmen bliver optaget i Danmark og i Norge.

TV: Her afbrydes Szhirley på sødeste vis under interview
TV: Her afbrydes Szhirley på sødeste vis under interview

Udover Szhirleys søn medvirker Martin Brygmann som Far, mens Thomas Bo Larsen spiller den kære Onkel Anders. Desuden medvirker JacobRiising og Anne Sofie Espersen også.

Lille Pers storebror Ole skal spilles af skuespilleren Anne Louise Hassings søn Mingus Hellemann Hassing, og rollen som den nye karakter Yrsa tilfalder Anne-Grethe Bjarup Riis' datter Yrsa Bjarup Riis.

Szhirley er tilbage: Jeg er usikker på min musik
Szhirley er tilbage: Jeg er usikker på min musik

Det er femte gang, at 'Far til fire'-filmene bliver lavet med et nyt hold skuespillere, men der er ifølge Nordisk Film tale om en markant modernisering i denne omgang, hvor skuespillerne ar været med til at sætte deres egne præg på karaktererne.

LÆS OGSÅ: Galleri: Modige kendte kvinder viser sig 'nøgne' frem

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx