Af - 01/07-15 11:35

TV: Vil du kunne klare verdens vildeste forhindringsbane?TV: Vil du kunne klare verdens vildeste forhindringsbane?

'Ninja Warrior' er kommet til Danmark, og metroxpress var med på optagelserne for at se nærmere på den svære udfordring, som kun tre i verden har gennemført.

Metroxpress var en tur forbi optagelserne til den danske udgave af Ninja Warrior. Hør, hvordan tre af deltagerne har det med den svære bane. (Video: Alex Brøndbjerg) Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Det har allerede taget det meste af verden med storm, og nu er turen kommet til Danmark.

'Ninja Warrior' er navnet på 'verdens vildeste forhindringsbane', som Kanal 5 kalder den. Til september viser de den første danske sæson af konkurrencen, hvor 121 veltrænede danskere skal forsøge at komme gennem banen.

Optagelserne til programmerne har fundet sted på Islands Brygge i København i løbet af de sidste uges tid, og og her var metroxpress med. I videoen øverst kan du få en lille forsmag på, hvilke udfordringer deltagerne skal igennem.

TV: Vildt - bil kører på to hjul og slår verdensrekord
TV: Vildt - bil kører på to hjul og slår verdensrekord

Og der kan ikke være den mindste tvivl om, at det er svære udfordringer, som skal overvindes, før man kan kalde sig en 'Ninja Warrior'. Programmet har kørt i syv sæsoner i USA, og i Europa har svenskerne og briterne blandt andet prøvet kræfter med banen, der i alt har været forbi mere end 18 lande.

Men der er kun tre personer, der indtil videre er gået hele vejen ved at klare sig igennem alle udfordringerne og slutte af med at klatre 20 meter op af et reb for at nå til toppen af det tårn, hvor man kan blive hyldet som en ægte 'Ninja Warrior'.

Banen byder på forskellige forhindringer, der udfordrer det meste af kroppen, og som også kræver taktisk snilde, for der er flere måder at angribe banen på, og nogle er selvfølgelig bedre end andre.

TV: Her bliver Paris Hilton udsat for verdens ondeste døds-joke
TV: Her bliver Paris Hilton udsat for verdens ondeste døds-joke

Noget af det kræver stærke arme, mens andre udfordringer handler om styrke helt ude i fingerspidserne. Men der er også steder, hvor balanceevnerne sættes på prøve, og så er der i nogle tilfælde også tid på, så man ikke har råd til pauser eller langsomme beslutninger.

Spyros, der er project manager på projektet, har været med til at bygge banen og sammensætte udfordringerne, og han fortæller til metroxpress, at det blandt andet er klatrere og parkourudøvere, der er gode til mange af banens udfordringer.

I videoen øverst fortæller han også, at han ikke mener, at det betyder noget, om man er dreng eller pige, eller om man er lav eller høj.

TV: Dette kunstværk får folk til at falde om af skræk
TV: Dette kunstværk får folk til at falde om af skræk

Hvis du sidder med en kriblen i fingrene for at få lov til at prøve banen, så er første sæson som sagt færdiggjort, og indtil videre kan Kanal 5 hverken be- eller afkræfte, om der kommer en sæson mere.

I første omgang må du nøjes med at kigge på, når Kanal 5 til september viser første sæson af 'Ninja Warrior'.

LÆS OGSÅ: TV: Er dette årets tv-bommert fra nyhedsvært?

LÆS OGSÅ: TV: 130 Tivoli-rutsjebaneture i træk

LÆS OGSÅ: TV: Derfor er du vild med bacon

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du styr på Magnussen? Formel 1...
bt.dk
Christina Sederqvist: Når jeg bliver...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx