Af Sebastian Kirk - 06/11-17 17:20

Her er den nye saftige trailer til 'Fifty Shades' 3Her er den nye saftige trailer til 'Fifty Shades' 3

Se den nyeste trailer til tredje film i den populære serie.

Fifty Shades Darker

Man kan kalde det usmageligt. Man kan kalde det husmorporno. Man kan kalde det dårlig fortælleteknik. Man kan kalde det mange ting.

Men selv om anmelderne ikke er vildt begejstrede, er faktum, at 'Fifty Shades'-filmene tiltrækker millioner af mennesker til biograferne verden over, og de to første film i serien har tilsammen indtjent svimlende seks milliarder kroner på verdensplan.

Så det er umuligt at ignorere, at film nummer tre i trilogien, 'Fifty Shades Freed', er på vej. Og nu kan BT og metroxpress som de første løfte sløret for den nyeste trailer til filmen, der endnu engang følger Anastasia Steele og Christian Greys erotiske fantasier til dørs.

I denne tredje og sidste del af trilogien er Anastasia og Christian blevet gift, men skal man tage traileren for gode varer, betyder det ikke, at der bliver skruet ned for det S/M-aspekt, der har gjort serien så populær.

Du kan se traileren i toppen af artiklen. 'Fifty Shades Freed' har biografpremiere verden over den 9. februar 2018 - selvfølgelig tids nok til Valentinsdag den 14. februar.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Amerikansk rigmand og entreprenør...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx