Af - 29/01-17 08:59; Opdateret: 29/01-17 09:13

Geggo om Cengiz' frieri: - Han er den vildeste romantikerGeggo om Cengiz' frieri: - Han er den vildeste romantiker

Det kan godt være, at ‘Familien fra Bryggen’ ikke løb med nogen tv-pris lørdag aften. Men så er der i det mindste et kommende ægteskab at glæde sig over.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter en tre uger lang solskinsferie i Thailand, vendte Geggo og Cengiz fredag aften hjem til Danmark. Lørdag indfandt de sig på den røde løber ved awardshowet ‘Tv-prisen’. Denne gang som forlovede.

Ferien i Thailand bød nemlig på ekstra romantik for parret, der sidste år blev forældre til datteren Alba. På turen gik Cengiz på knæ, og det blev ikke på en måde som Geggo havde bedt om. Tværtimod.

Geggo jubler: 'Jeg skal giftes'
Geggo jubler: 'Jeg skal giftes'

- Han tog virkelig røven på mig. Jeg havde egentlig sagt til Cengiz, at han aldrig nogensinde måtte fri til mig på kamera, hvis han en dag skulle få lyst til at fri. Men det var han fuldstændigt ligeglad med, forklarede Geggo til Ekstra Bladet.

Hvordan frieriet gik til, kan vi glæde os til at se i den kommende sæson af ‘Familien fra Bryggen’. Alligevel kunne Geggo ikke dy sig for at rose den kommende husbond.

Vred Geggo: Her er sandheden om forholdet til min far
Vred Geggo: Her er sandheden om forholdet til min far

- Men jeg kan afsløre, at han er den vildeste romantiker – og meget mere end man umiddelbart skulle tro, sagde hun om Cengiz, der havde brugt godt et halvt år på at planlægge det helt specielle øjeblik.

Nu skulle man tro, at en forlovelsesring skulle vises frem til alle interesserede (og uinteresserede), men det er ikke noget, Geggo har lyst til. Ringen er nemlig alt for stor og dyr til at hun vil risikere at tabe den, forklarede hun på den røde løber.

Linses triste januar: Savner familien
Linses triste januar: Savner familien

Geggo forklarede også, at hun allerede er begyndt at tænke i, hvordan brylluppet skal være. Kjolen bliver muligvis en stor, vintage prinsessekjole med lidt guld, men intet er sikkert endnu. Det er bryllupsdatoen heller ikke.

Men det er helt sikkert, at den nye sæson af ‘Familien fra Bryggen’ starter i slutningen af februar.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Supermarkeder hærget af...
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx