18/10-17 14:30

Ung mor: Derfor viste jeg min fødsel på tvUng mor: Derfor viste jeg min fødsel på tv

Louise Brylle fra 'De unge mødre' forklarer, hvorfor hun viste sin fødsel i programmet.

storybild

'De unge mødre'-deltageren havde kameraholdet med helt tæt på, da hun blev mor for tredje gang.

Der var stor babylykke i tirsdagens afsnit af 'De unge mødre'. Her kom Louise Brylles første barn med kæresten Jesper til verden, og kameraholdet var med hele vejen og filmede sønnen Mattheus' første indtryk af verden.

LÆS OGSÅ: Louise Brylle taler ud om dramatisk lynfødsel: Jeg mistede meget blod

Louise og Jesper gjorde sig mange tanker omkring det at have kameraholdet med til fødslen, men det valgte de altså i sidste ende at gøre. Dermed fik de sat punktum for den hårde kamp, som seerne også fik lov til at følge tæt på.

»Det har taget så lang tid at få ham, så det er lidt det afsluttende kapitel om kampen, som vi nu kan se tilbage på, da det jo er endt godt,« fortæller Louise til Realityportalen.dk og slår fast, at de på ingen måde har fortrudt det.

»Hvor fantastisk er det ikke lige at se sin skønne søn komme til verden? Det er så dejligt at kunne se tilbage på, så vi er rigtig glade, da der også kun har været positive kommentar fra søde folk, der har lykkeønsket os.«

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Katherina afslører: Er jeg gravid igen?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Louise Brylles fødsel:

LÆS OGSÅ: Unge mødre på sexmesse blandt intimpiercinger og dildoshow

“Jesper var så god”

Louise var godt tilfreds, da hun tirsdag satte sig til rette for at se afsnittet sammen med nogle veninder.

»Det var så fint at se fødslen. Jeg synes, det er smukt – uanset om det er mig eller en anden. Jesper var nede at træne, da afsnittet var på, fordi jeg havde venindehygge. Men af det han har set, så syntes han, det var så fint og sjovt at se igen,« fortæller Louise, der også var ganske imponeret af sin kæreste.

»Jeg synes, at Jesper var så god under fødslen. Han er altid så støttende og fantastisk, så jeg kunne ikke være mere tilfreds,« slår den unge mor fast.

LÆS OGSÅ: CHOK: Deltager trækker sig fra 'De unge mødre'

En fornøjelse

Den lille familie har efterhånden været fem medlemmer i lidt mere end to måneder. Og det har indtil videre været en fornøjelse, fortæller Louise.

»Det går simpelthen så godt og fantastisk. Vi nyder tilværelsen og nyder hinanden. Mattheus bliver så hurtig stor. Han er allerede ni uger og fuld af smil på læben. Mads og Julie er stadigvæk så fantastiske storesøskende. De er så dejlige og omsorgsfulde. Og Jesper og jeg nyder bare hinanden og elsker den familie, vi sammen har skabt. Det kunne virkelig ikke gå bedre. Vi er en meget lykkelig familie,« siger den unge mor.

Det store spørgsmål er så, hvor lang tid seerne får lov til at følge det. Inden graviditeten havde parret taget en pause fra 'De unge mødre', og selv om de altså medvirker sæsonen ud, så vil Louise Brylle ikke ud med, hvor lang tid de har planer om at fortsætte denne gang.

»Uha, det ved vi ikke endnu. Det kommer an på så meget, så det må tiden vise,« siger hun med et smil.

Altid en glad og tilfreds baby om morgenen

Et opslag delt af LOUISE BRYLLE (@louise_brylle) den

LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til 'Paradise Hotel'

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Formodet seriemorder anholdt: USA i...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Skole forbød eleverne at fejre blå...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx