Af Jeppe Pedersen - 24/09-17 19:34

Dansk tv-vært har fået ny kæreste: 'Nu skal det ikke være en hemmelighed længere'Dansk tv-vært har fået ny kæreste: 'Nu skal det ikke være en hemmelighed længere'

Den 45-årige danske tv-vært og journalist Michele Bellaiche har fået ny kæreste.

storybild

Michéle Bellaiche har fået ny kæreste. (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Det bekræfter hun selv over for BT.

Netop nu er Michele Bellaiche på romantisk ferie med sin nye kæreste i kærlighedens by Paris. Manden hedder Kent Danielsen og arbejder som global direktør i bioscience-virksomheden Chr. Hansen A/S.

»Det har stået på i et stykke tid, og nu er vi ude at rejse, og så tænkte jeg, at nu skal det ikke være en hemmelighed mere,« siger hun til BT.

"La vie en rose"#love #Paris #happyme

A post shared by Michele Bellaiche (@michelebellaiche) on


Michele Bellaiche har to børn, Josephine og Philip, fra sit tidligere ægteskab med Henrik Schalls. De blev skilt efter 11 års ægteskab i 2011. Og det var faktisk gennem sine børn, at hun mødte sin nye mand.

»Vi mødtes til nogle private arrangementer gennem vores børn, der kendte hinanden. De synes, det er sjovt, men også lidt pinligt,« siger Michele Bellaiche med et grin, inden hun skulle videre på restaurant i Paris.

Michele Bellaiche har været officielt single siden bruddet med den 11 år yngre Lukas Graham-musiker Kasper Daugaard i 2014. De var kun sammen i et års tid.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bøde til far: Søn fundet i kuffert
bt.dk
Kvinde dræbt i trafikulykke i København
bt.dk
Mourinho parkerede bussen: Sevilla...
bt.dk
Startede forrygende - nu er han...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx