Af Morten Svan - 12/04-17 22:03

Dumbledore var mega lækker - Hollywood-hunk skal spille ham som ungDumbledore var mega lækker - Hollywood-hunk skal spille ham som ung

Eller yngre end vi er vant til at se ham i hvert fald.

storybild

Hjerteknuseren Jude Law får æren af at portrættere troldmanden. (Billede: Scanpix)

Folkene bag opfølgeren til den populære troldmandsfilm 'Fantastic Beasts', som tager udgangspunkt i Harry Potter-universet, har netop fundet ud af hvem, der skal portrættere en af universets helt store karakterer: Den vise troldmand Albus Dumbledore.

Valget er faldet på Jude Law, som altså skal portrættere troldmanden, der siden skulle blive Harry Potters rektor på troldmandsskolen Hogwarts.

Fantastic Beasts - eller Fantastiske skabninger, som filmen hed på dansk - foregår omtrent 70 år før Harry Potters tid, og de to, som portrætterede Albus Dumbledore i Harry Potter-filmene var da også af betydeligt ældre dato end den 44-årige Jude Law.

Richard Harris, som spillede Albus Dumbledore i de første to film om Harry Potter, døde som 72-årig i 2002, mens Michael Gambon, som spillede den langskæggede troldmand i de sidste seks Harry Potter-film var 70, da den sjette og sidste film om den unge bebrillede troldmand fik premiere i 2011.

Nu er det altså den unge Albus Dumbledore, der skal portrætteres, og her er valget så faldet på Jude Law. Han kommer til at spille over for Johnny Depp, som har rollen som Gellert Grindelwald, i den anden film af de i alt fem, produktionsselskabet Warner Bros har bekendtgjort vil blive lavet i denne omgang.

Kendere af Harry Potter-universet vil vide, at der i løbet af de kommende fire film vil være flere dueller mellem de to magtfulde troldmænd Grindelwald og Dumbledore, mens det er usikkert, hvor stor en rolle Eddie Redmayne, som ellers havde hovedrollen i den første Fantastic Beasts-film, kommer til at spille i de kommende film i serien.

I det hele taget er det småt med informationer om de kommende film, men de trofaste Harry Potter-fans vil med sikkerhed se frem til toeren i Fantastic Beasts-serien, som altså nu har fundet frem til indehaveren af en af de vigtigste roller i universet.

Filmene bliver skrevet af forfatteren bag Harry Potter-serien, J.K. Rowling, så der bør ikke være nogen tvivl om, at filmene vil være tro mod universet.

Fantastic Beasts 2, eller hvad navnet nu bliver, får efter planen premiere 16. november 2018.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki ude efter tre timer langt...
bt.dk
Piotr om fremtiden: 'Måske skulle...
bt.dk
Politiet advarer: Hvis denne kvinde...
bt.dk
Wozniacki risikerer at miste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx