Af Berit Hartung - 17/11-17 23:05

Rødglødende TV 2-chef efter 'Vild med dans'-fadæse: 'Jeg er rasende'Rødglødende TV 2-chef efter 'Vild med dans'-fadæse: 'Jeg er rasende'

- Jeg er virkelig vred over det.

storybild

Allerede ti minutter før, Daniel Svensson og Karina Frimodt blev stemt ud af årets semifinale i Vild med Dans, offentliggjorde TV2 en video på Facebook, hvor de sagde farvel og tak for dansen til de to. (Billede: Martin Sylvest)

Det var en menneskelig fejl, som bare ikke må ske, lyder det fra en meget vred underholdningschef på TV 2 efter, at tv-stationen fredag aften kom til at offentliggøre 'taber-video' ti minutter før, afgørelsen var faldet i Vild med dans.

»Jeg er rasende. Det underminerer jo vores troværdighed. Jeg er virkelig vred over det.«

Sådan siger TV 2s underholdningsredaktør, Thomas Richardt Strøbech, umiddelbart efter årets semifinale i Vild med Dans.

Ti minutter før afgørelse på semifinalen var faldet, offentliggjorde TV 2 Underholdning en video på Facebook, hvor de sagde farvel og tak til Daniel Svensson og Karina Frimodt med et tilbageblik på parrets danse.

Knapt var opslaget ude, før reaktionerne fra seerne begyndte at vælte ind. Flere proklamerede, at de aldrig mere vil stemme, fordi de tror, opslaget er et bevis på, at der er snyd med stemmerne ,og at det hele er aftalt på forhånd.

»Jeg kan godt forstå, at folk tænker sådan, med selvfølgelig er det ikke afgjort på forhånd. Og jeg er virkelig ked af, hvis folk tror det. Vi har jo ingen interesse i at snyde med stemmerne,« siger underholdnigsredaktøren.

LÆS OGSÅ: Våd og nøgen: Model og tv-vært deler hedt strandbillede

Han var mildest talt rødglødende, da BT fangede ham på mobilen umiddelbart efter programmet.

»Jeg er lige så vred, som mange af seerne. Det er en menneskelig fejl, og det er menneskeligt at fejle, men det ser sat'me ikke kønt ud,« siger han og forklarer, at problemet opstod, fordi tv-stationen har to forskellige redaktioner, der arbejder med de sociale medier i forbindelse med programmet.

Et hold sidder i studiet og ser programmet, og et andet sidder på TV 2s redaktion på Teglholmen i København. Videoerne med tilbageblikkene er produceret på forhånd, og derfor kunne det ifølge chefen ske, at en medarbejder på hovedredaktionen kom til at lægge videoen på, selv om afgørelsen ikke var faldet endnu.

»Der er sket en virkelig åndssvag fejl, hvor nogen har været lidt for kvik på tasterne, men det nytter jo ikke noget at sige det, for det ser jo virkelig dumt ud.«

»Det ville jo være en fordel, hvis de, der sad og arbejdede med det, også så programmet.«

Underholdningsredaktøren vil nu undersøge, hvad der præcis er sket, og hvordan noget lignende kan undgåes i fremtiden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drabsdømte Peter Madsens forsvarer:...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Amalie Szigethy: Jeg har kysset med...
bt.dk
Medier: Nu går Anders Bondo til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx