Af - 25/09-15 22:42

Konservativ politiker ude af 'Vild med dans'Konservativ politiker ude af 'Vild med dans'

Politiker Rasmus Jarlov fik ikke mere end tre programmer i 'Vild med dans'.

Bildstrecke im Grossformat »

Kære læser. Har du allerede set aftenens udgave af 'Vild med dans' er følgende tekst overhovedet ikke nogen nyhed. Så er du advaret.

Efter omdans imod cirkuskunstneren Patrick Berdino blev den konservative politiker Rasmus Jarlov i aften stemt ud af årets 'Vild med dans'.

Vild med dans-vært afslører: - Jeg er gravid (Og det er IKKE Claus Elming)
Vild med dans-vært afslører: - Jeg er gravid (Og det er IKKE Claus Elming)

Resten af aftenen forløb nogenlunde således:

Alle så ifølge den nygravide Sarah Grünewald godt ud i aften.

Søs Egelind lod som om, hun ikke kunne danse jive i øvelokalet. Anne Laxholm fokuserede på hendes knæ, og Britt Bendixen gik efter hendes holdning. I alt fik den høje skuespiller 16 point for sin jive.

Karen Mukupa afslørede, at hun har svært ved at blive vred. Nikolaj Hübbe syntes, hun mindede om en James Bond-babe, og så fik hun 10 point for sin tango.

John Faxe Jensen skulle have revance fra sidste gang og havde derfor fodbolde med i træningslokalet. Jens Werner sagde en masse pæne ord til den legendariske fodboldspiller, og så fik han 16 point for sin wienervals.

Politiker Rasmus Jarlov brugte en hullahopring til at lære at danse salsa, men det gav ikke mere end 8 point fra dommerne.

Tårnhøje Chris Christoffersen fik 11 point efter, at Jens Werner havde kaldt hans jive for det bedste, han havde danset ind til nu.

Tidligere håndboldstjerne Katrine Fruelund fik Britt Bendixen helt op i det røde felt. Trods den vanvittige begejstring, fik hun kun 9 point for sin tango.

Husker du Sami Darr fra 'Vild med dans'? Her er han i dag
Husker du Sami Darr fra 'Vild med dans'? Her er han i dag

Stephania Potalivo var (måske) kommet over sin rygskade fra sidste uge. I stedet kæmpede hun med søsyge og måtte låne små armbånd fra sin kusine.
Dommerne kaldte hende for en smuk dukke, og så fik hun 15 point for sin wienervals.

Sharin Foo har svært ved at lære at ryste sin overkrop. Hun gav den gas og lover at løsne lidt op næste gang. Hun fik 15 point for sin salsa.

James Sampsons dansemakker Mie Moltke fuckede op til sidst, så de lå og rodede rundt på gulvet. Alligevel scorede han 18 point for sin jive.

TV: 'Vild med dans'-taber skyder sig selv i hovedet efter hot chili-chok
TV: 'Vild med dans'-taber skyder sig selv i hovedet efter hot chili-chok

Cirkusartist Patrick Berdino charmerede Sarah Grünewald, så hun udbrød, at det var utroligt, at han kunne være så meget en mand, selvom han var så lille. Han fik 13 point for sin tango.

Til sidst var der skuespiller Ena Spottag, som havde svært ved at finde sine hofter i træningslokalet. Hun fik 17 point for sin salsa.

LÆS OGSÅ: Stephania afslører: Derfor virkede jeg omtåget under 'Vild med dans'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx