Af - 13/01-16 20:09

Vennerne vender tilbage i 2-timers specialVennerne vender tilbage i 2-timers special

Ross, Rachel, Joey, Chandler, Phoebe og Monica bliver endelig samlet igen.

Bildstrecke im Grossformat »
Jennifer Aniston (til venstre) spillede rollen som Rachel Green i den populære tv-serie, og rollen som Monica Geller blev spillet af Courteney Cox (til højre). Billedet er fra 2007. Courteney Cox (til venstre) sammen med Lisa Kudrow, der i serien spiller Phoebe Buffay. I serien er Phoebe Buffay rugemor for sin brors trillinger, mens Monica i serien bliver kæreste med en af sine bedste venner Chandler Bing. Billedet er fra 2007. I serien spiller Matthew Perry rollen som Chandler Bing, hvis barndom var præget af forældrenes skilsmisse. Man hører også en del om Chandler Bings forældre, fordi hans mor i serien er forfatter af erotiske noveller, mens faren er drag queen i Las Vegas. Billedet er taget i 2008 Matt LeBlanc har fået kysset med en hel del piger i serien venner, for her spiller han venneslængets scorekarl. Han er typen, der slæber en ny pige med hjem hver nat, for at droppe hende den næste dag. Men i serien er der da også en del piger, han får følelser for, og en af dem han forelsker sig i, er Rachel Green, spillet af Jennifer Aniston. De to har for en kort stund en romance. Billedet er taget i 2004 'Du er min Rachel, jeg er din Ross'. Sådan sang Johnny Deluxe i sangen 'Drømmer jeg'. Man kunne næsten ikke sige 'Ross' uden også at sige 'Rachel'. Gennem hele serien er enten Ross eller Rachel vilde med hinanden, og nogle gange lykkes det dem endda at være det samtidig. I serien får de også datteren Emma sammen, og de ender da også med at blive kærester igen, igen, igen.. igen.. igen. Billedet er taget i 2007. Courteney Cox og Jennifer Aniston var også venner udenfor skærmen. Her ses de sammen i 2003.

'Friends' er tilbage i dit tv!

Det er over 10 år siden at det sidste afsnit af 'Venner' blev sendt på tv, og lige siden har fans af serien håbet på at se de seks venner samlet igen.

Og nu sker det endelig, skriver TV-Line.

Jennifer Aniston afslører: Sådan holder jeg mig ung og slank
Jennifer Aniston afslører: Sådan holder jeg mig ung og slank

Det sker 21. februar på den amerikanske tv-kanal NBC, og alle seks venner har angiveligt takket ja til at være med.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc og Matthew Perry samles for at lave en 2-timers special om sitcom-instruktøren James Burrows, som er en legende inden for amerikansk comedy.

De seks venner mødes altså ikke for at lave et nyt afsnit 'Venner', men for at hylde Burrows sammen med andre stjerner.

'Friends'-slænget knaldede med 120 - sådan fordelte de erobringerne
'Friends'-slænget knaldede med 120 - sådan fordelte de erobringerne

Men så kan man jo håbe på, at de seks venner, udover at fyre den af sammen, bliver enige om at lave et par nye afsnit i sagaen om Ross, Rachel, Joey, Chandler, Phoebe og Monica.

Twitter er vist lige så spændte som os:Aniston havde ikke disse 'Venner' med til sit bryllup
Aniston havde ikke disse 'Venner' med til sit bryllup


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx