Af Sebastian Kirk - 03/10-17 14:43

'Rick and Morty' gjorde det: McDonald's bringer Mulan-sauce tilbage'Rick and Morty' gjorde det: McDonald's bringer Mulan-sauce tilbage

WUBBA LUBBA DUB-DUB!

storybild

'Rick and Morty' er blevet uhyre populært, siden første afsnit blev sendt i 2013.

McDonald's bringer nu en Chicken McNugget-sauce, der blev lanceret i 1998 for at promovere Disney-filmen 'Mulan', tilbage på menuen.

Hvis du ikke er fuldstændigt oppe at køre over det faktum, så har du nok ikke set den voldsomt populære Adult Swim-tegnefilmserie 'Rick and Morty'. Det er nemlig på grund af den, at McDonald's nu føjer sig efter en bølge af opfordringer på sociale medier.

Således har tusindvis af brugere på Twitter og Facebook i de seneste måneder tryglet McDonald's om at bringe den såkaldte Szechuan-sauce tilbage, efter en joke baseret på netop den sauce var inkluderet i første afsnit af 'Rick and Morty' sæson 3, der blev sendt den 1. april i år.

Og nu skriver McDonald's så ifølge Polygon i en pressemeddelelse, at saucen kommer tilbage. Desværre for danskere er det dog kun i USA - og desværre for alle fans er det i en begrænset periode på kun én dag - den 7. oktober - og i et begrænset omfang.

Men der er næppe nogen tvivl om, at amerikanske fans vil hamstre de eksklusive saucer til sig, som var det guldklumper. For det kan meget vel vise sig, at de ER guld værd - i hvert fald næsten.

I juli sendte McDonald's således tre store flasker Szechuan-sauce ud til tre heldige Twitter-brugere, og den ene blev efterfølgende solgt til den verdenskendte dj Deadmau5 for et ukendt beløb. På det tidspunkt lød det højeste bud på eBay på omkring 30.000 kroner.

'Rick and Morty'-skaberen Justin Roiland var også så heldig at modtage en flaske Szechuan-sauce fra McDonald's. Den kom i en kuffert mærket 'Dimension C-1998M' og en note.

'Vi vil spare dig for fysikken, men det viser sig, at Dimension C-1998M er en dimension, hvor det altid er 1998,' lød det blandt andet.

Selv om det kun er McDonald's i USA, der har bekræftet, at Szechuan-saucen kommer tilbage, betyder det ikke, at der ikke også er interesse for den herhjemme. På McDonald's danske Facebook-side er der således flere, der efterspørger den:

'Man skal aldrig sige aldrig,' skriver McDonald's i et svar til en af dem. Så måske er der håb for os danskere.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bøde til far: Søn fundet i kuffert
bt.dk
Tusinder af danskere er utilfredse...
bt.dk
Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk
Mand skudt i København
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx