Af - 04/09-15 12:26

Wetter blev droppet på tv: Hun var bare tidsfordrivWetter blev droppet på tv: Hun var bare tidsfordriv

Wetter følte sig stukket i ryggen - og så stak han igen.

storybild

Nanna og Wetter skulle finde kærligheden på øen, men hun lagde ud med at vende tommelfingeren nedad til sin flirt. (Billede: TV3)

Hvordan tager man hævn over en kæreste, der dropper en på tv-skærmen, imens 141.000 danskere følger med? ‘Bikini Island’-deltageren Wetter valgte at gøre gengæld ved at stemme eks-flirten hjem som den første, som seerne kunne se torsdag aften.

Men i modsætning til hvad man så på tv-skærmen, var der aldrig rigtig kærlighed mellem de to deltagere - i hvert fald ikke hvis man spørger Wetter.

- Jeg har aldrig haft følelser for Nanna. Hun var bare tidsfordriv, siger Wetter i dag til metroxpress.

- Vi har aldrig været kærester. Vi så hinanden i en periode på halvanden måned, hvor der var for meget drama, så jeg sagde stop. Senere så vi hinanden i en måneds tid. Jeg blev spurgt af Mastiff (produktionsselskabet, red.), hvem jeg havde set noget til på det seneste, og så gav jeg dem tre pigenavne, uddyber han.

TV: Claudia Rex - mit hjerte galopperede afsted
TV: Claudia Rex - mit hjerte galopperede afsted

Kort før afrejsen blev han ringet op af casteren, som fortalte ham, at Nanna skulle med til Cambodja, hvor optagelserne fandt sted.

- Der var jeg bundet på hænder og fødder af kontrakten. Jeg kyssede lidt med Nanna dernede, men det var ren taktik, forklarer Wetter.

Han har i dag en kæreste hjemme i Danmark - som ikke er Nanna.

- Hun er ikke så tilfreds med, hvad hun ser på skærmen. Men jeg havde fortalt hende, at der var en i programmet, som jeg kyssede lidt med, siger Wetter.

Nyt vanvittigt realityshow: Vi bliver vildere end 'Paradise'
Nyt vanvittigt realityshow: Vi bliver vildere end 'Paradise'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx