Af - 01/12-16 10:43

Se video: 'Girls'-stjerne har tabt sig 23 kilo til ny rolleSe video: 'Girls'-stjerne har tabt sig 23 kilo til ny rolle

Endnu en skuespiller har presset sig selv til det yderste for at blive klar til en rolle.

Bildstrecke im Grossformat »

Skuespiller Adam Driver, der blev kendt som Lena Dunhams kæreste i serien 'Girls' og som senest har gjort sig bemærket som skurken Kylo Ren i de nye 'Star Wars'-film, har smidt 23 kilo til en ny rolle.

Den 33-årige skuespiller spiller med i Martin Scorseses nye film 'Silence', og det var noget af en udfordring at gå så meget ned i vægt.

Se traileren: Mads Mikkelsen har stor rolle i ny Star Wars film
Se traileren: Mads Mikkelsen har stor rolle i ny Star Wars film

- Jeg tror aldrig, jeg har taget den visuelle del af en historie til de ekstremer før, forklarer han om rollen, siger han til det amerikanske magasin Interview.

I begyndelsen af filmen skal han allerede forestille at være tynd, men undervejs i filmen, skulle han tabe sig yderligere.

- Jeg vidste ikke, hvor meget det ville kræve. Og jeg kunne ikke kontrollere, hvad der skete i de forskellige scener. Men jeg kunne kontrollere, hvornår jeg spiste mad, siger Adam Driver.

- Det er en interessant ting. Du er så sulten og så træt, at der nogle gang ikke er noget, du kan gøre. Du tilføjer ikke noget til det, du laver. Du har kun energi til at formidle det, du laver, så det er godt. Andre gange fungerer en scene bare ikke for dig, og du har ikke energien til at finde ud af, hvorfor det ikke fungerer.

Han har tidligere i et interview med The Telegraph udtalt:

- Det var noget af det hårdeste, jeg har skullet gøre, udelukkede på grund af de fysiske anstrengelser, det giver dig.

Som hjælp til at smide de 23 kilo, tog han vanddrivende piller.

- Nogle gange møder du op til en scene, og du har kun lige energi til at lytte og svare. Plus at du vågner op tre gange om natten for at gå på toiletter, fordi man tager alle de her vanddrivende piller for at smide vægt.

Han formåede at tabe sig 14 kilo før filmindspilningerne gik i gang og ni kilo i løbet af indspilningerne - som foregik i Taiwan i fugtigt og varmt tropevejr.

Da filmen var færdig, havde Adam Driver blot tre uger til at tage på igen, før indspilningerne begyndte til den seneste sæson af tv-serien 'Girls'.

Lisbeth Østergaard er blevet gift: Sjov overraskelse udenfor kirken
Lisbeth Østergaard er blevet gift: Sjov overraskelse udenfor kirken

- Den første gang, jeg tog en skefuld peanut butter, kunne jeg helt bogstaveligt mærke, at der blev tændt for min hjerne igen. Pludselig var alt: 'Oh my God, jeg kan tænke igen!', forklarer han.

Se et glimt af Adam Drivers nye tynde jeg i traileren her:

LÆS OGSÅ: Ny Fifty Shades-trailer slår alle rekorder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bær tilbagekaldes - kan give...
bt.dk
Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
TV 2 afslører: Her er de nye 'landmænd'
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx