Af - 29/06-15 21:37

Afsløring: Disse danskere skal dyste om Robinson-trofæetAfsløring: Disse danskere skal dyste om Robinson-trofæet

Ét par vil vise, at ikke alle bøsser er som Gustav, et andet mødte hinanden til Susan K.'s fødselsdag, mens Jesper på 53 kan se frem til at blive mobbet, hvis ikke han fanger fisk på øen.

Bildstrecke im Grossformat »
Se deltagerne i galleriet - De var hinandens første kærester, da de var helt unge. De mødte hinanden igen 12 år senere og blev kærester igen. Tina var med i Paradise Hotel i 2011. - Mark var med i Big Brother 2014, Monique var med i Paradise Hotel 2015. De mødte hinanden til Susan Ks fødselsdag for få måneder siden. De har kysset lidt og kender ikke hinanden særlig godt. Robinson er som en date for dem. - Efter hjemkomsten fra Robinson Ekspeditionen er de to realitydeltagere officielt blevet et par. - Noam og Daniel vil gerne vise seerne, at ikke alle bøsser er som Gustav! Noam arbejder næsten tre fuldtidsjobs for at betale hans levestil. Daniel arbejder også meget. Derfor har de ikke meget fritid sammen, og Robinson-deltagelsen skal hjælpe dem med at lære hinanden bedre at kende på godt og ondt. - Den eneste lighed mellem Brian og Lene er, at de er lige stædige. Der gik lang tid før de flyttede sammen, da ingen af dem ville flytte. Det endte med at Lene ofrede sig og flyttede til Køge. - Nyforelskede på 23. år. Jesper bliver til grin i den lokale lystfisker-forening, hvis ikke han fanger fisk på øen. - Mikael var med i Robinson 2013 – røg ud med en skade. Mikael er med for at få revanche. Han vil gerne afslutte Robinson ordentligt. Sanne er med for at støtte ham, og Mikael mener, at hun er en stor pige, der godt kan klare sig selv. - De er begge adventure-fyre og med for udfordringen – og ikke mindst pengene! - Et virkelig sammentømret par, som måske trænger til at få rystet posen. De har været sammen i over halvdelen af deres liv. Hun var 14, og han var 16, da de fandt sammen. - De kan blive uvenner i en uge over et spil tegn og gæt. De er helt holdt op med at spille spil sammen. De er MEGET konkurrencemindede! - Er med for udfordringens skyld. - De skal giftes til august. Bianca er katolik, og derfor går de til bryllupsforberedelse hver mandag. De vil ikke stå i skyggen for hinanden. De slår sten/saks/papir for at finde ud af, hvem der skal tænde for tv'et. Kærestepar fra Aarhus, der ikke har den store bagage af eksotiske oplevelser sammen. Robinson bliver deres første store tur ud i verden.

Der er blot to måneder til, at flere end 300.000 danskere vil indfinde sig foran tv'et hver mandag klokken 20.

Der blive den 17. udgave af Robinson Ekspeditionen nemlig vist. Det klassiske realityprogram er stadig TV3's suverænt mest populære i genren, så det er derfor med glæde, at vi kan løfte sløret for, hvilke 24 danskere der skal dyste om titlen.

Deltagerne landede i Danmark i torsdags, og ligesom sidste år er temaet relationer, men denne gang skåret ind til benet, så der kun vil medvirke kæreste- og ægtepar. Vært på programmet er atter engang den rutinerede Jakob Kjeldbjerg.

Se deltagerne i galleriet.

LÆS OGSÅ: Sådan gik det de danske realitystjerner

LÆS OGSÅ: TV3-vært: Celebrity kan ikke måle sig med Robinson

LÆS OGSÅ: Stina vandt Robinson og 500.000 kroner: Sådan skal pengene bruges

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx