Af - 28/08-14 18:19; Opdateret: 28/08-14 18:31

Deltager forlader ‘Den Store Bagedyst’ i Storbritannien efter seer-stormDeltager forlader ‘Den Store Bagedyst’ i Storbritannien efter seer-storm

Drama omkring et afsnit om iskager har fået seerne op i det røde felt.

storybild

Den 69-årige Diane Beard har nu forladt programmet. (Billede: Polfoto)

Den britiske tv-kanal BBC har modtaget 556 klager fra seerne efter seneste afsnit af ‘Great British Bake Off’, herhjemme kendt som ‘Den Store Bagedyst’. Det skriver The Telegraph.

Seerne kunne i afsnittet opleve, hvordan den 69-årige deltager Diana Beard i programmet tilsyneladende tog konkurrent Iain Watters iskage ud af en fryser med ordene: “Han har sin egen fryser, har han ikke?”.

Herefter smeltede Iain Watters iskage i det 25-grader varme telt, hvor programmet blev optaget - og han reagerede vredt ved at smide sin kage i skraldespanden og storme ud af bage-teltet. Da det blev tid til at lade dommerne smage på deltagernes kager, kunne kan så kun præsentere skraldespanden med den mislykkede kage indeni.

Afsnittet endte med, at Diana Beard gik videre i bagedysten - og Iain Watters måtte forlade konkurrencen. Det fik hundredevis af vrede seere til at klage til BBC.

Nu har Diana Beard pludselig også forladt kagedysten oplyser en talsperson for tv-kanalen. Her fastholder man, at hendes afgang fra programmet intet har at gøre med iskage-dramaet - men derimod sker på grund af sygdom.

Diana Beard har været ude med kritik af BBC, og mener, at man i redigeringen har fået det til at fremstå som om, at hun var skyld i Iain Watters smeltede iskage.

- Vi var 12 amatør-bagere, uden at der var en pengepræmie på spil. Hvorfor skulle jeg have interesse i at ødelægge Iains ‘Baked Alaska’-kage?, har hun ifølge The Telegraph sagt i et interview med en radiostation.

Spillede guitar i bar røv: Nu vil han vinde 'Den store bagedyst'
Spillede guitar i bar røv: Nu vil han vinde 'Den store bagedyst'

Konkurrent stjæler tv-show fra TV 2
Konkurrent stjæler tv-show fra TV 2

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Populær tv-vært sælger luksusvillaen...
bt.dk
Retter alvorlig mistanke mod Danmarks...
bt.dk
Danskere om stor virksomhed: I...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx