Af - 13/04-16 12:23

LISTE: Her er Hollywoods 10 dårligste skuespillereLISTE: Her er Hollywoods 10 dårligste skuespillere

Klik igennem galleriet for at se listen.

Bildstrecke im Grossformat »
Den femte dårligste mandlige skuespiller i Hollywood er Taylor Lautner, som blandt andet er kendt fra 'The Twilight Saga'. Hvad har manden egentlig også lavet siden? Alicia Silverstone får femtepladsen som den dårligste kvindelige skuespiller. Hun er kendt fra film som 'Batman' og 'Clueless'. 'Kongen af Queens' er på fjerdepladsen over de dårligste mandlige skuespillere. Så hvorfor smiler du, Kevin? Hun er måske mest kendt for at være Charlie Sheens ekskone, men hun er også en særdeles dårlig skuespiller ifølge denne liste. I Danmark kender vi ikke til mange af hendes B-film, måske lige udover 'Wild Things'. Han er måske lækker, men en god skuespiller... not so much. Derfor ender hans om nummer tre på denne liste. Han er kendt for en lang række komedier som 'Valentine's Day', 'New Year's Eve' og 'What Happens in Vegas'. Det gik engang meget godt for Katherine Heigl, indtil rygterne begyndte at gå på, at hun er en pain in the ass at arbejde sammen med. Og måske er det ikke bare rygter. I hvert fald er hendes nyere film ikke noget at prale af. Hun er selvfølgelig kendt fra 'Greys Hvide Verde' og komedier som 'Knocked Up', '27 Dresses' og 'The Ugly Truth'. What, tænker du måske. Hvorfor er han ikke nummer ét? Der findes åbenbart én mandlig skuespiller, som er dårligere end Adam Sandler, som ellers har floppet for vildt det seneste årti. Han er kendt fra film som '50 First Dates'. 'Mr. Deeds' og senest Netflix-filmen, som hele verden hader, 'The Ridiculous 6'. Jessica Alba skal ellers forestille at være en del af A-listen i Hollywood, men når du tænker dig om, hvilke gode film har hun så været med i? Som du nok har gætter, så er svaret: Ingen! Derfor ender hun på en andenplads hos kvinderne. Hvis nogen skulle overgå Adam Sandler, måtte det selvfølgelig være hans samarbejdspartner Rob Schneider. Baseret på filmanmeldelser er han den dårligste mandlige skuespiller i hele Hollywood. Behøver vi sige mere end: Deuce Bigalow: Male Gigolo? Engang var hun et ung og lovende talent, men så kom der et par (læs: en masse) dårlige film i vejen for skuespillerinden, som mange nok kender fra tv-serien 'The Ghost Whisperer'. Derfor bliver hun rated som den dårligste skuespillerinde i hele Hollywood. Det er vel også lidt en præstation i sig selv, ikke?

Når det kommer til gode og dårlige skuespillere i Hollywood, er der delte meninger om, hvem der tilhører hvilken kategori.

Men mediet Vox har lavet en liste baseret på anmeldelser og dermed kommet frem til, hvilke skuespillere der har klaret sig dårligst på den baggrund.

Baywatch-babe i hud-problemer: Efterlyser dansk produkt på Facebook
Baywatch-babe i hud-problemer: Efterlyser dansk produkt på Facebook

De har gjort det på følgende måde for at få en liste med nyere tids skuespillere, som de fleste kender:

- Skuespilleren skal have været med i mindst 10 film i sin karriere.

- Mindst én af de 10 film skal have tjent mere end 30 millioner dollars i USA.

- Mindst én af filmene skal være udgivet inden for de seneste fem år.

Charlize Theron: - Kald mig bare en kælling
Charlize Theron: - Kald mig bare en kælling

Du kan se hele listen øverst i galleriet.