Af - 07/01-14 11:55

Han er årets Paradise-hunkHan er årets Paradise-hunk

En afstemning blandt mx.dk's læsere viser med al tydelighed, hvilken mandlig deltager der skiller sig ud.

storybild

22-årige Kasper Birch skiller sig ud, viser afstemningerne. (Billede: TV3)

Ulven Peters lillebror, Kasper Birch, var TV3's helt store scoop i startcastet til årets Paradise Hotel.

Og mx.dk's læsere har taget den 22-årige Kasper til sig. I en afstemning på mx.dk bad vi læserne kåre Paradise Hotels bedste 'guns' og bedste røv blandt fyrene. Og i begge afstemninger var der ingen tvivl om, hvem læserne glæder sig mest til at se i badeshorts på hotellet. Den overlegne sejr i begge afstemninger glæder Kasper Birch.

- Det er da en meget god start på sæsonen, jeg kan godt lide at vinde, og jeg bliver rigtig skuffet, når jeg taber, så jeg har det rigtig godt med det, siger han med et grin.

Drengene: Hvem har den bedste 'Paradise'-røv?
Drengene: Hvem har den bedste 'Paradise'-røv?

Siden startcastet blev offentliggjort mandag har fans af programmet taget den unge favorit til sig. På Instagram fik han hurtigt 250 nye followers og på Facebook har hans nyoprettede fanside allerede fået 401 followers, selv om programmet først går i luften den 27. januar.

- Det går lidt mere amok, end jeg havde regnet med, når man tager i betragtning, at programmet slet ikke er begyndt endnu. Min Facebook er gået helt amok, og folk har skrevet og ringet som sindssyge, jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det bliver, når programmet starter, siger Kasper Birch.

Hvem har de bedste 'Paradise'-guns?
Hvem har de bedste 'Paradise'-guns?

Paradise Hotel 2014 - Her er deltagerne
Paradise Hotel 2014 - Her er deltagerne

Da metroxpress mødte deltagerne i Mexico ved starten på den nye sæson, fortalte årets alderspræsident, 26-årige Michael, at det havde givet et sug igennem kroppen på ham, da han så, at Kasper Birch tjekkede ind.

- Der har vi nok en, der kommer til at charmere damerne en tak bedre, end jeg gør. Men jeg skal nok overgå ham alligevel, lød det selvsikkert.

Kunne han hamle op med dig dernede?

- Nej, det synes jeg ikke. Michael og jeg er bedste venner i dag, men når det kom til damerne, kunne han altså ikke helt følge med, lyder det med et glimt i øjet fra Kasper Birch.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx