Af Soudvenue/Mikkel Kofod - 02/10-14 17:22; Opdateret: 07/10-14 17:29

De mest chokerende dødsfald i tv-serierDe mest chokerende dødsfald i tv-serier

En unavngiven død hovedkarakter har fyldt meget i optakten til den nye sæson af ’The Simpsons’. Her er de mest chokerende dødsfald i tv-serier.

storybild

(Billede: PR)

Op til premieren på den 26. sæson af ’The Simpsons’ tidligere på ugen, havde folkene bag serien, der herhjemme kan ses på TV3 +, lokket med, at en af karaktererne ville dø i første afsnit.

Chokket udeblev, da det kun var en perifer karakter, der døde. Det skal ikke afsløres, hvem det gik udover, men tv-historien er fuld af langt mere chokerende dødsfald.

Her er fire af de største, men har du ikke set en eller flere af dem, er der kun én ting at sige: SPOILER ALERT!

Offer: J.R. Ewing
Dødsårsag: Snigmord
Serie: ’Dallas’

Et af de første store, chokerende mord på en hovedkarakter i amerikansk tv-historie var på den amoralske oliebaron, J.R. Ewing, der blev skudt af en ukendt gerningsmand. Det viste sig dog senere, at det var den dødeligt syge J.R. selv, der ville have hængt sin rival op på mordet, som en sidste manipulerende handling fra det hinsides.

Offer: Lærer Frederik Andersen
Dødsårsag: Frøs ihjel
Serie: ’Matador’

Det var ikke så meget det, at den aldrende og relativt perifere karakter, lærer Andersen, døde. Det var måden, han gjorde det på. Gerningsmanden var nemlig den nervøse og forsigtige Misse, der låste ham ude på altanen midt om vinteren, fordi han havde gjort seksuelle tilnærmelser til hende.

Offer: Eddard ‘Ned’ Stark
Dødsårsag: halshugning
Serie: ’Game of Thrones’

Ned Stark bliver sat i scene som en af seriens helte og hovedkarakterer, da han er lord af Winterfell, hvor handlingen tager sin begyndelse. ’Game of Thrones’ er berømt og berygtet for, at mange hovedkarakterer dør, men i Ned Starks tilfælde er det mere bagmanden end selve døden, der er chokerende.

Offer: Susan Biddle Ross
Dødsårsag: Forgiftning
Serie: ’Seinfeld’

Det er utroligt sjældent, at karakterer dør i den ellers så fredsommelige sitcom-genre. Men det sker i ’Seinfeld’. Den notorisk fedtede George Costanza har endelig fundet en kvinde at gifte sig med, men hun dør af forgiftning, fordi hun slikker for mange kuverter med giftig lim til bryllupsinvitationer, som George købte, fordi de var billige.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Filmekspert i hård kritik af ny Star...
bt.dk
Skuespillerinde skal skilles fra sin...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx