Af - 24/04-15 12:02

Pernille Sams i sorg: - Jan Fog var en inspirerende kollegaPernille Sams i sorg: - Jan Fog var en inspirerende kollega

Igennem 13 sæsoner var de kollegaer i tv-programmet 'Liebhaverne,' og Pernille Sams vil især savne Jan Fog for en ting...

Bildstrecke im Grossformat »

Pernille Sams blev chokeret, da hun fik nyheden om, at hendes tv-kollega var gået bort så pludseligt. Ejendomsmægleren kommer til at savne parløbet med Jan Fog.

Torsdag eftermiddag gik Jan Fog bort efter at fået en virus i forbindelse med en stamcelletransplantation, der skulle have reddet ham fra den leukæmi, der havde spredt sig til den 66-årige kendismæglers lymfesystem.

- Jeg talte i telefon med ham for bare 14 dage side. Det er så... Så uvirkeligt. Dengang virkede det som om, at Jan bestemt troede, at han nok skulle komme igennem sygdommen, siger Pernille Sams til metroxpress.

Vennerne til Jan Fog: Du vil blive husket
Vennerne til Jan Fog: Du vil blive husket

Selv om de to ejendomsmæglere delte profession og program på skærmen af TV2, så var det ikke altid, at Pernille Sams og Jan Fog så hinanden i deres travle hverdag med at formidle luksusboliger til Danmarks mest velbjærgede kredse.

Det var dog en fast tradition igennem de ni år, hvor Liebhaverne løb over skærmen, at holdet fra Koncern TV, der står bag de populære programmer, og de to personligheder mødtes til en hyggelig frokost, når optagelserne var kommet i kassen.

- Vi var så forskellige. Så vi kunne inspirere hinanden, siger Pernille Sams til metroxpress.

Medie: Jan Fog er død
Medie: Jan Fog er død

Kendismægleren ved da heller ikke, om det det luksuriøse boligprogram kommer til at fortsætte i en 14. sæson. Tv-bossen, Thomas Heurlin, der er ejer og direktør hos Koncern siger til metroxpress, at fremtiden for programmet er uvis.

LÆS OGSÅ: TV-boss: - Vi ved ikke hvad der sker uden Jan Fog

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx