Af Bo Poulsen - 19/09-17 15:16

Chok i populært TV 2-program: Deltager trak værten til side og sagde stop Chok i populært TV 2-program: Deltager trak værten til side og sagde stop

'Landmand søger kærlighed'-vært Lene Beier måtte tage en alvorlig samtale med en af programmets deltagere.

storybild

Lene Beier TV2. Landmand søger kærlighed. (Billede: Lene Beier Anders Brohus (arkiv). )

SPOILER-ADVARSEL: Hvis du ikke vil have spoleret aftenens afsnit af 'Landmand søger kærlighed', skal du ikke læse videre.

Det er fjerde gang, at den danske tv-vært Lene Beier agerer Kirsten Giftekniv i det populære datingprogram 'Landmand søger kærlighed'. Her hjælper hun både unge og ældre landmænd med at finde kærligheden.

Men når man arbejder med rigtige mennesker og rigtige følelser, så kan man naturligvis ikke styre begivenhedernes gang. Det måtte Lene Beier og produktionen bag sande, da landmanden Willi valgte at trække sig fra programmet, som bliver vist tirsdag aften klokken 20.00 på TV 2. Det har TV 2 skrevet tidligere.

»Jeg fik at vide af produktionsholdet, at Willi gerne ville tale med mig. Det eneste, jeg vidste, var, at han ville tale med mig alene,« siger hun til metroxpress.

I programmet, som bliver sendt tirsdag aften og som har snigpremiere på TV 2 Play, kan man se, Willie forklare, at han trækker stikket.

»Der er ikke nogen af dem, der tænder mig. Jeg er nødt til at melde fra,« lyder begrundelsen blandt andet fra den 48-årige sønderjyske landmand.

Snakken mellem vært og deltager tog omkring en halv times tid. Her måtte Lene Beier sikre sig, at Willi vitterligt ikke ønskede at være med længere.

»Det var vigtigt for mig, at det var gennemtænkt. Og det var det jo også. Han vidste godt, hvad han ville. Men jeg syntes jo, at det var ærgerligt.«

Lene Beier lægger dog vægt på, at de ikke har nogen som helst interesse i at tvinge deltagere til at blive, hvis de ikke ønsker at fortsætte deres medvirken i programmet.

»Det skal være sjovt, de skal have det sjovt, og så håber jeg jo, at det lykkes (at de finder kærligheden, red.). Derfor var jeg nødt til at spørge 100 procent ind til det.«

Herefter måtte værten og resten af produktionsholdet sikre sig, at de tre kvinder, som blev afvist, var o.k. med situationen. For som hun siger, så skal ingen gå kede af det hjem. Selv om hun var overrasket, så mener hun ikke, at det var så dramatisk - også på trods af, at det er første gang, at en af landmændene har valgt at trække sig fra programmet.

»Vi er forberedt på, at alt kan ske. Vi binder ikke folk til noget som helst. De skal synes, det er sjovt, og så er den ikke længere.«

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fes på fly: Få øjeblikke efter...
bt.dk
10-årige Johanne svækkes dag for dag:...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
To FCK-spillere dumper: Forrygende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx