Af - 24/09-13 15:16

Tv-stjerne jorder Emmy-show: For hvidtTv-stjerne jorder Emmy-show: For hvidt

Ellen Pompeo, der er en af stjernerne i tv-serien 'Greys hvide verden', kalder prisuddelingen gammeldags og efterlyser menneskelig mangfoldighed.

storybild

Ellen Pompeo er i den virkelige verden mor til Stella, som netop er fyldt fire år. I 'Greys hvide verden' er hun også mor til en pige, som er adopteret fra Malawi. (Billede: Polfoto/AP)

Neil Patrick Harris var vært, og Claire Danes, Jeff Daniels, Michael Douglas og Laura Linney var blandt de store vindere.

Der var ikke meget etnisk forskellighed over vinderne ved årets Emmy-uddeling søndag, og det er udtryk for en gammeldags tankegang, mener skuespillerinden Ellen Pompeo.

LÆS OGSÅ: Top-10: Her er verdens bedste tv-serier

I et nyt interview langer stjernen fra tv-serien 'Greys hvide verden' ud efter pris-uddelingen, som fandt sted for 65. gang i søndags.

- Jeg så ingen diversitet overhovedet. Emmy-uddelingen virkede så gammeldags på mig. Dansenummeret var pinligt. Var der ét eneste farvet menneske med i det? siger den 43-årige skuespiller til USA Today.

LÆS OGSÅ: Se alle dine tv-idoler vise tandkød på den røde løber

Ellen Pompeo, der selv er gift og har en datter med musikproduceren Chris Ivery, som er afroamerikaner, siger yderligere, at hun er vild med 'Greys hvide verden' og det verdensbillede, den prisbelønnede serie repræsenterer.

- Jeg er ekstremt stolt af vores meget, meget mangfoldige cast, som afspejler den verden, jeg selv render rundt i hver eneste dag, siger hun om serien, hvor læger af alle racer redder liv på Sloan Grey Memorial-hospitalet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx