Af - 04/07-14 20:20

Svensk stjerne indspillede film i 14 minusgrader - men hader kuldeSvensk stjerne indspillede film i 14 minusgrader - men hader kulde

Du kan for tiden opleve svenske Stellan Skarsgård som sneplovfører i de norske fjelde. I virkeligheden ejer han ikke engang en vinterjakke.

storybild

Still fra filmen 'Kraftidioten'.

En stor vinterjakke med pelskant, polstrede handsker og en sneplov. Det var Stellan Skarsgårds hverdag under indspilningerne af biograffilmen 'Kraftidioten', som havde premiere i aftes.

Men selvom den svenske skuespiller syntes, lokationen i Norge var smuk, var han ikke begejstret.

- Jeg følte mig overhovedet ikke hjemme i al den sne. Det var forfærdeligt at arbejde i 14 minusgrader, fortæller den 63-årige skuespiller til metroxpress.

International stjerneskuespiller: - Rigtig mange tror, jeg er dansker
International stjerneskuespiller: - Rigtig mange tror, jeg er dansker

Derfor holder han sig normalt på lang afstand af kulde.

- Jeg ejer ikke engang noget vintertøj, så jeg går slet ikke ud om vinteren. Jeg går simpelthen bare ikke ud mellem oktober og april. Hvis jeg skal nogen steder hen, må jeg tage en taxa, siger han og forklarer, at han derfor normalt ikke har problemer med sne, selvom han bor i Stockholm.

Skarsgård fik derfor hurtigt fat i noget tøj, der kunne holde ham nogenlunde varm.

- I starten var det svært at spille skuespil, for ens ansigt bliver så stiv af kulden. Men det fungerer som en kvalitet i filmen, for man kan tydeligt se, at det er koldt.

Stellan Skarsgård skælder ud på medierne
Stellan Skarsgård skælder ud på medierne

I filmen spiller han 'Nils', der uforudset mister sin søn til en overdosis. Nils tvivler på politiets afgørelse og ender med selv at efterforske narkomiljøet. I kampen mod de kriminelle blandes det tragiske og komiske.

- Jeg elsker den modsætning. Alle de tragiske ting har en komisk side, og den komiske side har en tragisk side. Det gør det lettere at forholde sig til handlingen, så selvom filmen er barsk, er den underholdende.

LÆS OGSÅ: Du kan ikke onanere til Lars Von Triers nye film

LÆS OGSÅ: Tv-helt smider tøjet i 30 graders kulde

LÆS OGSÅ: Stjernerne elsker Lars Von Trier

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx