Af Laura Rode Nygaard - 10/08-17 11:05

'Badehotellet'-stjerne afslører detaljer efter brylluppet: Hun gjorde det, som ingen kvinder 'må''Badehotellet'-stjerne afslører detaljer efter brylluppet: Hun gjorde det, som ingen kvinder 'må'

'Badehotellet'-stjernen Amalie Dollerup og kæresten, skuespiller Andreas Jebro, sagde lørdag ja til hinanden i Vor Frelser Kirke i København. Forinden havde han også, ganske atypisk, sagt ja - det var nemlig den unge brud, der friede til sin ægtemand.

storybild

Amalie Dollerup og Andreas Jebro. (Billede: Henning Bagger)

Det afslører skuespillerinden over for Billed-Bladet.

Parret var på ferie i Budapest i september, da Amalie Dollerup ikke længere kunne modstå fristelsen.

»Vi sad lidt for os selv på en restaurantterrasse, det var 27 grader lækkert vejr, vi fik et glas rosé, og så tænkte jeg: 'Nu er det nu'. Jeg havde tænkt mig at fri på turen, men det skete allerede på dag nummer to, for jeg kunne simpelthen ikke vente seks dage,« siger den 31-årige skuespillerinde til ugebladet.

Og heldigvis sagde Andreas Jebro ja. Ellers var det nok også 'blevet en sårlig ferie', indskyder ægtemanden, som kalder frieriet for 'et fuldstændig vildt øjeblik'.

Amalie Dollerup forklarer, at hun vidste, hendes daværende kæreste - nu ægtemand - ville være mand nok til det atypiske frieri, hvor skuespillerinden dog undlod at gå på knæ.

Skuespillerparret blev gift lørdag den 5. august i Vor Frelser Kirke i København, skrev 'Badehotellet'-stjernen på Instagram et par dage senere:

'I går sagde jeg ja til manden i mit liv, og han sagde heldigvis også ja til mig. Andreas og jeg blev gift i Vor Frelsers Kirke i går lørdag den 5. august, og vi havde den mest fantastiske dag. Efter vielsen, som smukt blev foretaget af Peter Skov-Jakobsen, sejlede vi rundt sammen med vores nærmeste familie og vennekreds i Københavns kanaler med bobler og kage.'

Festmiddagen blev indtaget på Krogs Fiskerestaurant, og ifølge skuespilleren udviklede det hele sig til 'den vildeste dansefest'.

'I dag er vi trætte, men fyldt af lykke oven på den fantastiske fejring af vores kærlighed til hinanden. Tusind tak til alle, der kom og gjorde dagen uforglemmelig. Nu pakker vi kufferten og tager på en lille bryllupsrejse og nyder hinanden endnu mere. Alt er love!,' skriver hun.

I går sagde jeg ja til manden i mit liv, og han sagde heldigvis også ja til mig. Andreas og jeg blev gift i Vor Frelsers Kirke i går lørdag den 5. august, og vi havde den mest fantastiske dag. Efter vielsen, som smukt blev foretaget af Peter Skov-Jakobsen, sejlede vi rundt sammen med vores nærmeste familie og vennekreds i Københavns kanaler med bobler og kage. Derefter stod aftenen på en helt vidunderlig skaldyrsmiddag på Krogs Fiskerestaurant, hvor vi virkelig blev forkælet af det super dejlige personale med Thomas Gaarde i front. Vores skønne gæster havde gjort sig sådan umage med at kreere de sjoveste og mest rørende taler og indslag for os. Tusind tak!! Det hele var med til at gøre vores dag fuldstændig uforglemmelig!! Helt høje oven på den fantastiske middag, blev danseskoene fundet frem, da resten af vores skønne familier og venner, tog imod os til den vildeste dansefest. Jeppe Vingum og Line Krogholm stod i spidsen for det fedeste liveband, der fyrede den så meget af, at vi ikke forlod dansegulvet på noget tidspunkt. Tusind tak for jeres festlige sangvalg, karaokelisten og jeres smittende energi. Vi dansede og sang til den lyse morgen, som vi havde håbet på, og vejret var med os hele dagen og natten lang.... I dag er vi trætte, men fyldt af lykke oven på den fantastiske fejring af vores kærlighed til hinanden. Tusind tak til alle, der kom og gjorde dagen uforglemmelig. Nu pakker vi kufferten og tager på en lille bryllupsrejse og nyder hinanden endnu mere. Alt er love! Foto: Emilia Therese. #kærlighed #bryllup #bryllupsfest #krogsfiskerestaurant #manskullehavescoretandreasjebro #amalieogandreas #amaliedollerup #andreasjebro @looksbyannlykke

Et opslag delt af Amalie Dollerup (@amalie_dollerup) den

Den 31-årige skuespillerinde har blandt andet medvirket i 'Kun en pige', 'Strisser på Samsø', 'Krummernes Jul', 'Bølle Bob' og senest har hun i en årrække medvirket i TV 2-serien 'Badehotellet'.

Ægtemanden Andreas Jebro er også skuespiller og har blandt andet haft hovedrollen i forestillingen 'Erasmus Montanus' på Aarhus Teater.

Næste sommer bliver Amalie Dollerup en del af holdet bag Cirkusrevyen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
800 år gammelt dansk slot får vild...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx