Af - 10/09-16 18:23

Billede fra det nye 'Gilmore Girls'- viser afsked med en elsket karakterBillede fra det nye 'Gilmore Girls'- viser afsked med en elsket karakter

Når 'Girlmore Girls' vender tilbage på Netflix til november, kommer der til at mangle en...

Bildstrecke im Grossformat »

'Gilmore Girls' er tilbage, og mens fans venter i spændning på, hvordan Stars Hollow ser ud her næsten ni år efter seriens finale, har nye billeder fra serien set dagens lys.

Det er Entertainment Weekly, der har offentliggjort to nye billeder fra den populære tv-serie. Det ene afslører et farvel til en elsket karakter i serien.

OMG: Første trailer for det nye Gilmore Girls er ude
OMG: Første trailer for det nye Gilmore Girls er ude

På rollelisten er stort set alle gamle kendinge bekræftet, og ud over Lorelei og Rory, får fans også et gensyn med blandt andre Emily, Luke, Dean, Jess, Logan, Lane, Paris og Sookie ... bare for at nævne et par stykker.

Der er dog en hovedkarakter, der ikke vil vende tilbage, nemlig Richard Gilmore, der blev spillet af skuespilleren Edward Herrmann, der døde af kræft i 2014.

I et nyligt afsløret foto fra serien, ser vi Lorelei, Rory og Emily stå på en kirkegård, hvilket næsten må betyde, at de sørger tabet af deres far, bedstefar og ægtemand.


Det andet billede, der er blevet offentliggjort, er et gensyn med vante omgivelser:


Det er Netflix, der står for den nye sæson, der kommer til at hedde 'Gilmore Girls: A Year in the Life'. Serien får premiere på Netflix den 25. november og kommer til at bestå af fire afsnit af 90 minutter hver.

OMG: Første trailer for det nye Gilmore Girls er ude
OMG: Første trailer for det nye Gilmore Girls er ude

Hvis du vil varme op, er de første syv sæsoner tilgængelig på Netflix.


LÆS OGSÅ: 'Lorelai' bekræfter: Gilmore Girls vender tilbage i 4 spillefilm

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx