02/01-18 21:43

Lenny og Philip tilbage med nyt program: 'Vi græder tit af grin over det lort, vi finder på'Lenny og Philip tilbage med nyt program: 'Vi græder tit af grin over det lort, vi finder på'

De to tidligere paradisoer går sammen om en helt særlig mission.

storybild

Foto: Janus Nielsen

Tirsdag har der været premiere på et nyt program med de to 'Paradise'-hunks.

Tidligere erfarede Realityportalen.dk, at Lenny endnu engang tjekker ind på 'Paradise Hotel', som snart har premiere. Men du behøver faktisk slet ikke vente til premieren på programmet, hvis du savner Lenny på skærmen.

I dag er der nemlig premiere på Viafree-programmet 'Wingman', hvor Philip May er på jagt efter at finde kærligheden til sin bedste ven, Lenny.

»Vi har det for fedt, når vi er sammen, og vi græder tit af grin over det lort vi finder på. Jeg har aldrig rigtig været på date før, og med 'Paradise'-legenden Philip May som wingman kan det kun blive noget, folk får griner på over,« har Lenny tidligere fortalt til Realityportalen.dk om det nye program.

LÆS OGSÅ: Irina indtager 'Paradise Hotel'

Også Philip har tidligere løftet lidt af sløret for, hvad vi kan forvente i de to 'Paradise'-hunks' nye program.

»'Wingman' er en anderledes datingserie, hvor jeg som Lennys wingman kommer til at gøre alt arbejdet for at hjælpe Lenny, der jo ikke er så vild med at date. Jeg kommer til at afsøge alle kroge af Danmark for at finde de sjoveste, kærligste og skøreste dates til Lenny. Det kommer ikke til at være et kedeligt program,« har Philip fortalt til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: 'Paradise'-Philip holder nytårstale

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Philip May dater kvinde fra Lennys familie

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Var med på arbejde: Alexandra udtaler...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Se billedet: Prins Nikolai er på...
bt.dk
Michael Rasmussen indrømmer: Jeg var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx