Af - 15/07-16 13:23

Surt show, piger: Beha-brødrene har fået kæresterSurt show, piger: Beha-brødrene har fået kærester

Vi bringer her en skuffende nyhed til de kvinder, der er faldet for de to Havana-drenge Emil og Theis fra 'Kurs mod fjerne kyster'.

TV2-programmet ‘Kurs mod fjerne kyster’ har fascineret danskerne i tre sæsoner. Nu er det folkekære skib Havana kommet hjem til Danmark. Og der er sket ting på kærlighedsfronten for de to ungersvende Emil og Theis. Det udtalte de, da TV2 fangede dem, da de satte fødderne på dansk jord igen.

Havana blev fredag formiddag fulgt godt på vej til Toldboden i København, hvor flere tusind danskere var mødt op med flag for at byde familien velkommen.

Men flere nysgerrige danskere kunne ikke vente med at hilse på familien.

Fra underskud til overskud: Så meget har Mikkel Beha tjent på 'Kurs mod fjerne kyster'
Fra underskud til overskud: Så meget har Mikkel Beha tjent på 'Kurs mod fjerne kyster'

På turen ned gennem Øresund gjorde omkring 50 skibe og både nemlig Havana selskab. Det var en stor oplevelse for familien.

- Vi er overvældede, råbte Mikkel Beha Erichsen over rælingen.

Da skibet nåede Københavns havn og familien kom i land, blev Mikkel Beha Erichsens to sønner, Emil og Theis, mødt af nysgerrige spørgsmål om, hvad der nu venter dem.

- Jeg troede, jeg skulle sejle ud og blive klogere på, hvad jeg skal. Men jeg tror, vi begge er rimelige blanke på, hvad vi skal. Først skal vi bare lande efter en meget lang rejse og lige synke det hele, siger Emil.

Mange seere - primært de kvindelige - er blevet rigtig glade for de to unge sømænd, og mange har sikkert håbet, at det var to single-fyre, der vendte hjem til Danmark.

Der er dog ikke noget håb lige i øjeblikket. De to unge sejlere har begge fundet kærligheden.

- Vi har fundet et par rigtig søde kærester på vores vej. Men den må vi tage en anden gang, fortalte Emil til TV2.

På metroxpress lover vi højt og helligt, at vi vil forsøge at nå til bunds i den sag, når Emil og Theis har fundet sig til rette i det danske.

LÆS OGSÅ: Havana er tilbage - spottet i det sydfynske øhav

LÆS OGSÅ: Nu er datoen klar: Denne dag vender Havana hjem til Danmark

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx