Af Sebastian Kirk - 29/01-18 07:40

Max er med i nyt program på Zulu: Det var den bedste oplevelse i mit liv! Max er med i nyt program på Zulu: Det var den bedste oplevelse i mit liv!

Søndag er der premiere på det nye TV 2 Zulu-program

storybild

TV 2 Zulu har taget fem fremmede unge mennesker og sat dem sammen i et hus i hjertet af Aarhus. (Billede: Thomas Skov/Nordisk Film TV/TV 2)

Hvad sker der, hvis man lader fem unge mennesker, som aldrig før har mødt hinanden, flytte sammen i et hus i hjertet af Aarhus?

Det har TV 2 Zulu sat sig for at undersøge i det nye realityprogram 'Roomies', der har premiere på søndag. Her følger vi Caroline, Max, Mariel, Oliver og Simon, der flyttede ind sammen i starten af oktober sidste år.

»De medvirkende i 'Roomies' er valgt ud fra at repræsentere en forskellighed. Nogle flytter hjemmefra for første gang, nogle har prøvet at bo for sig selv,« forklarer TV 2 Zulu-redaktør Peter Stovgaard-Hansen og supplerer:

»Det er forskelligheden i mellem beboerne, og hvordan de hver især og sammen griber situationerne og fællesskabet an, som gerne skulle gøre det interessant at følge dem.«

Fra venstre: Caroline, Max, Mariel, Oliver og Simon. (Billede: Thomas Skov/Nordisk Film TV/TV 2)

22-årige Max Nordahl er en af de fem roomies. Han flyttede fra Vejle til Aarhus for at tage en HF og for at opsøge en stand up-karriere, og han er blevet meget positivt overrasket over eksperimentet, som han kalder et af sit livs bedste oplevelser.

»Det har været rigtig godt. Og det har virkelig været lærerigt. Man lærer meget om sig selv, når man begynder at bo med andre så intensivt. Og jeg har aldrig holdt så mange fester hjemme, som jeg gjort, mens jeg har boet her,« griner han.

Det er især kommet bag på ham, hvor tæt et bånd de fem unge mennesker har knyttet i løbet af de tre måneder, de indtil videre har boet sammen.

»Det har overrasket mig, hvor meget man kommer ind på hinanden på så kort tid. Det er helt efterskole-agtigt. Man er bare voksen og har ansvar denne gang, så det er noget helt andet,« siger han.

Der bliver festet til den helt store guldmedalje i 'Roomies'. (Billede: Thomas Skov/Nordisk Film TV/TV 2)

Max Nordahl fortæller, at det var en smule akavet i starten at blive forfulgt af et kamerahold. Han vænnede sig dog hurtigt til det, og nu er han og de øvrige beboere bare enormt spændte på at se sig selv på landsdækkende tv.

»Det er ingen hemmelighed, at jeg tit har en øl i hånden. Så jeg har helt klart en idé om, at det har jeg på alle optagelserne. Jeg håber ikke, der er nogen, der begynder at tale om alkoholisme og sådan noget. Det er bare sjov og glade dage, og vi er unge mennesker,« siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Presset Jensens Bøfhus-ejer sælger...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx