Af David Andersen - 10/09-17 11:54

I aften skal drengene se NFL: Her er fem tøsefilm til pigerne på NetflixI aften skal drengene se NFL: Her er fem tøsefilm til pigerne på Netflix

NFL-sæsonen starter for alvor i aften, så mange kvinder i de små hjem må underholde sig selv. Her er fem bud fra Netflix.

storybild

Bliver Odell Beckham spilleklar? Er det OK, at Ezekiel Elliott ikke har fået karantæne alligevel? Kan Green Bay Packers spille op mod Seattle Seahawks?

Hvis du er lige præcis 100 procent ligeglad med svarene på de tre spørgsmål, skal du nok ikke se NFL i aften, og hvad skal man så lave?

Netflix vil - ikke så overraskende - gerne have, at du ser film hos dem, og de har derfor udsendt en pressemeddelelse med fem film, der er perfekte til en tøseaften. De handler alle om bryllupper, og så kan man jo sidde og drømme om en dag at møde en mand, som ikke sidder i sofaen og ser sport dagen lang.

Her er Netflix' fem forslag:

My Big Fat Greek Wedding

Toula er single og græsk. Hun møder Ian, der er vegetar og ikke spor græsk. Kulturkløften er dyb, så det krævermere end en flaske ouzo at forene de to familier. Med skræk for at hendes familie vil skræmme ham væk,støder de på en del forhindringer og komiske situationer, der gør filmen afsindig underholdende.

When Love Happens

Mo er dødtræt af at planlægge bryllupper for andre og ikke selv have held i kærlighed. Derfor tyr hun tilinternettet for at se, om hun kan finde sin egen drømmeprins. Sæt dig godt til rette i sofaen, og nyd en filmmed masser af humor og stærke karakterer.

Naked

Rob er vildt forelsket og skal endelig giftes. Men han er ragende nervøs og fanget i en tidssløjfe, der tvingerham til at genopleve de samme nervepirrende timer om og om igen, indtil han får gjort tingene ordentligt påhans bryllupsdag. Du kan forvente en komedie lidt ud over det sædvanlige.

Imagine Me & You

I denne skæve og romantiske komedie bliver den vordende brud Rachel dybt forelsket. Problemet er bare, atdet ikke er i gommen, men i den smukke mørkhårede bryllupsgæst. Og hvem ved, hvem den rigtige er, hvis ikkedu prøver det af? Nyd en humoristisk film fyldt med kærlighed.

Love and Other Disasters

Hun er ung, fræk og god til at finde kærester til sine venner. Men hun kan ikke se, hvem der er perfekt forhende selv. Med skønne Brittany Murphy i hovedrollen, kan du se frem til en vaskeægte britisk komedie omkærlighed og al det løse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rose fik et opkald, hun ikke skulle...
bt.dk
Prins Vincents reaktion på 'Andens'...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Søren Østergaard kom til at købe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx