Af - 25/03-14 16:33; Opdateret: 25/03-14 16:53

Fængslet Champagnedreng i boligprogram: Rigmænd føler sig misbrugt af TV3Fængslet Champagnedreng i boligprogram: Rigmænd føler sig misbrugt af TV3

To rigmænd, som deltager i Kræsne Købere, langer hårdt ud efter TV3, fordi de har den bedragerisigtede Mads Dinesen med i programmet.

storybild

Jacob Risgaard, som er helt ude til højre i billedet, langer ud efter TV3. Det samme gør Jacques D. Møller, som ikke er med på billedet. (Billede: TV3/Kræsne Købere)

I aften klokken 21 har TV3 premiere på anden sæson af boligprogrammet Kræsne Købere.

Med som deltager er den 22-årige Mads Dinesen – også kendt som Champagnedrengen.

Han er fortsat fængslet i en stor bedragerisag for millioner, men er alligevel at finde på skærmen i aften, og det raser flere af de andre deltagere over.

Champagnedreng fængslet fire uger til
Champagnedreng fængslet fire uger til

- Jeg synes, det er super ærgerligt at have sådan én med, som ikke har rent mel i posen. Præmissen for udsendelsen er anderledes, end den jeg fik fortalt. At det var købestærke mennesker, som medvirkede. Jeg var nemlig bange for, at det blev sådan en komedie, som det er nu, siger Jacob Risgaard, der er medejer af internetfirmaet Coolshop, til mx.dk.

Champagnedrengen kan komme flere år i fængsel
Champagnedrengen kan komme flere år i fængsel

Han fortryder nu sin deltagelse i programmet.

- Jeg ville gerne ikke have været med. Vi fremstår jo som lallende idioter. TV3's præmis om at man bare skal være kræsen svarer jo til at have nogle analfabeter med i et bogprogram. Det giver ingen mening. Så hellere bare sige, at de troede, at han havde penge.

Direktør: Champagnedreng og co. forfalskede min underskrift
Direktør: Champagnedreng og co. forfalskede min underskrift

Samme holdning er at finde hos Jacques D. Møller, som også er en af dem, der kigger på liebhaverboliger.

- Hvis jeg vidste det, var jeg aldrig gået med til det. Jeg synes, det er underligt og useriøst at tage sådan en mand med. Da jeg brokkede mig for ikke så lang tid siden, sagde de, at han var en farverig person. De tager nogle forholdsvist dygtige forretningsfolk med og så ham, siger Jacques D. Møller, der er direktør i IT-firmaet JDM, til mx.dk.

Her er anklagerne: Så meget har Champagnedrengen svindlet
Her er anklagerne: Så meget har Champagnedrengen svindlet

Hos TV3 er man dog ikke enige i kritikken.

- Vi er selvfølgelig kede af, at de har det sådan, men det er ikke korrekt, at de ikke vidste, at han skulle være med, siger pressechef for stationen, Søren Hedman, der ikke kan se det store problem i at have en bedragerisigtet mand, som er fængslet, med i et program om liebhaverboliger.

- Vi er ikke en domstol. Mads Dinesen er kun sigtet og ikke tiltalt. I aftenens program gør vi seerne opmærksom på, at der er en sag med Mads Dinesen, så ingen føler sig ført bag lyset.

Hvorfor ikke bare klippe ham ud?

- Der skal meget til, før man klipper en deltager ud. Det er stadig underholdende at have ham med, og vi synes jo stadig, at præmissen holder. Det er en række kræsne købere, som kigger på boliger. Vi tjekker ikke, om de har pengene til det.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx