Af - 21/02-14 11:37; Opdateret: 21/02-14 13:10

Kanal 4 afviser kritik i plastpose-fadæseKanal 4 afviser kritik i plastpose-fadæse

De unge mødres mor, redaktionschef Mette Klesner afviser kritik af tv-holdet, som ikke greb ind, da Line lavede kartofler i en plastikpose til fare for sønnen.

storybild

Et gammelt klip fra reality-serien De unge mødre bliver i disse dage set af tusindvis af mennesker, der griner, græder og forarges over den unge mor Line, som vil glæde kæresten Nicki og sin lille søn med ovnbagte kartofler. (Billede: SBS)

Et gammelt klip fra reality-serien De unge mødre bliver i disse dage set af tusindvis af mennesker, som forarges over, at den unge mor Line forsøger at tilberede kartofler i en farlig affalds-plasticpose i stedet for i en fødevaregodkendt stegepose.


Se klippet her:

Ekspert: Reality-mor i plast-fadæse udsætter barn for fare
Ekspert: Reality-mor i plast-fadæse udsætter barn for fare

Plastposen smelter, så en usund røg breder sig i køkkenet - og så kartoflerne bliver farlige for hendes blandt andre sønnen.

- Det er groft uforsvarligt, at tv-holdet ikke omgående griber ind og stopper det, siger Danmarks førende plast-ekspert, kemiingeniør Birgit Kjærside Storm.

Men det afviser redaktionschef på Sand Tv Mette Klesner.

Hun pointerer, at det endte med, at Line selv tog initiativ til at kassere kartoflerne for i stedet at servere ris for barn og kæreste.

»Vi er som en flue på væggen. Vi følger de medvirkende på godt og ondt og blander os sjældent. Men hvis vi ser noget, der er til fare for barnet griber vi selvfølgelig ind. Så vi ville have grebet ind, hvis Line havde serveret kartoflerne for sin søn,« siger Mette Klesner.

Vil lave tv-show med Ree og Oddset-Janni
Vil lave tv-show med Ree og Oddset-Janni

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fodboldspiller fandt sin kone død:...
bt.dk
Politiet: 21-årig dykker er fundet død
bt.dk
Efter vanvittig målfest: Brøndby...
bt.dk
Chelsea Clinton og Ivanka Trump var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx