Af - 10/12-15 13:20; Opdateret: 10/12-15 16:51

'Den lille havfrue' kommer til at se MARKANT anderledes ud i ny film'Den lille havfrue' kommer til at se MARKANT anderledes ud i ny film

Lokkerne bliver en helt anden farve.

Bildstrecke im Grossformat »

Chloë Grace Moretz skal spille den lille havfrue i en kommende filmatisering af H.C. Andersens eventyr, og nu afslører hun mere om sin rolle.

- Jeg vil gerne have rødt hår, men vi går mere efter H.C. Andersens originale historie, så jeg kommer til at være blond i filmen, siger Chloë Grace Moretz ifølge Huffpost.

Den lille havfrue er ellers yderst kendt for sine røde lokker i Disneys version af historien, men H.C. Andersen nævner faktisk aldrig hendes hårfarve i sit eventyr.

Denne barnestjerne skal spille 'Den lille havfrue' i ny film
Denne barnestjerne skal spille 'Den lille havfrue' i ny film

Her kalder han håret for 'langt', 'tykt' og 'bølget'.

Moretz fortæller desuden, at hendes version af havfruen vil være moderne og progressiv, så unge kvinder kan spejle sig i figuren.

Den 18-årige skuespillerinde har været i filmbranchen, siden hun var otte år gammel og blandt andet medvirket i film som 'Kick-Ass', '500 Days of Summer' og 'Carrie'. Næste år skal hun være med i filmen 'Neighbors 2: Sorority Rising' med Seth Rogen og Zac Efron.

Den anerkendte instruktør Sofia Coppola har tidligere været tilknyttet projektet, men forlod det tidligere på året på grund af 'kreative uenigheder' med filmstudiet.

Disney laver rigtig spillefilm ud fra denne klassiker
Disney laver rigtig spillefilm ud fra denne klassiker

Variety skriver, at skuespillerinden Chloë Grace Moretz kan være en af grundene til, at Sofia Coppola forlod projektet, fordi hun hellere ville have en mindre kendt skuespillerinde til at spille havfruen.

LÆS OGSÅ: Dirty Dancing skal genindspilles: Her er den nye 'Baby'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx