Af Sebastian Kirk - 01/09-17 16:30; Opdateret: 01/09-17 16:40

I dag er en HELT særlig dag for alle ægte 'Harry Potter'-fansI dag er en HELT særlig dag for alle ægte 'Harry Potter'-fans

Tusindvis af 'Harry Potter'-fans fejrer i dag den store dag på Twitter.

storybild

Hvis du er en vaskeægte 'Harry Potter'-fan, så ved du nok godt, hvorfor i dag, 1. september 2017, er en helt speciel dag.

Men hvis du skulle have glemt det, så får du den lige her: I dag er det første skoledag på Hogwarts for Harry Potter og Ginny Weasleys første søn, Albus Severus Potter.

Således foregår epilogen i den sidste bog, '19 år senere', på denne dato. Her hører vi, hvordan Harry og Ginny tager med deres børn til King's Cross Station i London, hvorfra Hogwarts-ekspressen fragter de unge mennesker til den berømte magiske skole for hekse og troldmænd.

Og på Twitter fejrer tusindvis af fans den store dag med hashtagget #19YearsLater - inklusive forfatteren selv, J.K. Rowling:

Det er imidlertid ikke kun på Twitter, dagen bliver fejret. I eftermiddags var hundredvis af Potter-fans således samlet på King's Cross-stationen for at fejre den store dag og tælle ned til klokken 11 (12 dansk tid), hvor toget kørte fra platform 9 3/4:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk topforsker: Jeg vil hellere på...
bt.dk
Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Farvel og tak: 24.000 danskere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx