Af - 07/09-16 21:18

Skuespiller undskylder udskældt film: Jeg smed det hele på gulvetSkuespiller undskylder udskældt film: Jeg smed det hele på gulvet

Skuespilleren Shia LaBeouf er ked af sin medvirken i den fjerde film om Indiana Jones.

storybild

Arkivfoto fra filmen Indiana Jones and the Crystal Skull fra 2008. (Billede: ho)

Skuespiller er ked af sin medvirken i den længe ventede forsættelse til Indiana Jones-serien. Han føler, at det har skadet hans renommé.

Det skriver Variety.

- Jeg bryder mig ikke om de film, jeg lavede med Spielberg, siger den 30-årige Shia LaBeouf i et interview med Variety og forsætter:

- Den eneste film, jeg kan lide, som vi lavede sammen var Transformers 1.

På den første Transformerfilm havde Steven Spielberg rollen som executive producer, mens LaBeouf indtog hovedrollen som den unge mand, der først blev kontaktet af de gode autobotter.

Danske filmtalenter skal lokkes hjem igen
Danske filmtalenter skal lokkes hjem igen

Og det på trods af en drøm om at arbejde sammen med Hollywoods wunderkind.

- Jeg voksede op med den her idé om, at når man først nåede til Spielberg, så havde man nået målet. Så kommer man dertil og indser, at man ikke bliver mødt af den Spielberg, som man drømte om. Man møder en anden Spielberg, der er et andet sted i sin karriere. Han er knap så meget instruktør som han er et forbasket filmselskab, lyder det fra Shia LaBeouf overfor Variety.

Her fremhæver han især hitinstruktørens fokus på detaljen og den stramme tidsplan, der bliver holdt for enhver pris.

Shia LaBeouf: Sådan har du ALDRIG set ham før!
Shia LaBeouf: Sådan har du ALDRIG set ham før!

Det er dog især filmtroldmandens arbejde med genoplivningen af Indiana Jones-serien i 2008, hvor den 30-årige skuespiller har sine karrieremæssige kvababbelser.

Indiana Jones and the Crystal Skull skulle puste liv i serien om den folkekære, pisksvingende action-arkæolog, der har et indædt had til slanger. Her spillede den i dag 30-årige skuespiller Harrison Fords søn. Filmen havde en flot indtjening, men blev sablet ned af anmeldere og Indy-elskere.

- Jeg har det som om, at jeg smed hele den arv på gulvet for de, der elskede og værdsatte den, siger han og forsætter:

Hollywoodstjerne chokerer: Jeg blev voldtaget af en kvinde
Hollywoodstjerne chokerer: Jeg blev voldtaget af en kvinde

- Det forhold, jeg har med Steven (Spielberg red.) overgår vores professionelle samarbejde. Og tro mig, jeg taler med ham tit nok til, at jeg ved, at jeg ikke går over grænsen. Jeg ville aldrig vise ham disrespekt, men når man taber det hele på gulvet, ja, så taber man det hele på gulvet, siger skuespilleren.


LÆS OGSÅ: Endnu en Disney-stjerne snuppet for spritkørsel: Her er de største skandaler

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx