Af - 15/01-16 07:57; Opdateret: 15/01-16 10:43

Frækt plottwist: Derfor fandt Joey og Phoebe aldrig sammenFrækt plottwist: Derfor fandt Joey og Phoebe aldrig sammen

Skuespillerne ville ellers gerne.

Bildstrecke im Grossformat »
I 1994 hilste vi for første gang på alle vennerne i New York. Dengang var de i 20'erne og 30'erne. Vi fulgte dem helt indtil 2004. Klik videre for at se, hvordan stjernerne ser ud i dag. I 1998 vandt Lisa Kudrow en Emmy for sin rolle som Phoebe i 'Venner' Allerede i 2000 så hun noget anderledes ud. I dag er Lisa Kudrow 51 år og ser sådan her ud. Stadig med de lange lyse lokker. Sådan så Joey ud, da serien kørte over skærmen. Sådan ser han ud i dag. Den 47-årige skuespiller er lidt mere grå i toppen, men stadig til at kende. Sådan så Ross Geller ud i 2001, da 'Venner' var på sit højeste i vores alle sammens tv. Her er den 48-årige i år med sin familie. Han ligner sig selv. I 2002 kørte tv-serien stadig over skærmen, den sluttede nemlig først i 2004. Sådan så Cox ud dengang. Sådan ser den 50-årige skuespiller ud i dag. Flere medier har spekuleret i, at hun har fået lavet flere plastikoperationer. Hvad tror du? Rachel Green har været igennem utallige frisurer siden 'Venner' startede i 1994. Her er hun i 1995 med den klassiske 'Rachel'. Sådan ser den 46-årige stjerne ud i dag. Det er, som om hun lever i et univers, hvor tiden står stille, for hun ligner sig selv. Chandler Bing, som han så ud, da serien stadig kørte på tv. Her er den 45-årige skuespiller i dag. Vi husker vel også alle Gunther fra 'Central Perk'. Sådan så kaffe-skænkeren ud i 2012. Han er i dag 52 år. Det var ikke blot i serien, at pigerne var gode venner. Det er de også i virkeligheden. Især Jennifer og Courteney. Her ses de sammen i juli, 2014.

Rachel og Ross, Monica og Chandler, men aldrig Phoebe og Joey.

Hvorfor var de to sidste venner aldrig sammen? Der var helt sikkert noget kemi mellem dem hele serien igennem.

Nu giver Lisa Kudrow og Matt LeBlanc, der spillede Phoebe og Joey, os svaret på, hvorfor de to aldrig blev til noget, selv om skuespillerne faktisk havde intentionerne om det.

Vennerne vender tilbage i 2-timers special
Vennerne vender tilbage i 2-timers special

- Mod slutningen af serien prøvede vi faktisk at pitche en idé om, at Joey og Phoebe havde haft uforpligtende sex hele serien igennem, siger Matt LeBlanc til People.

- Vi ville skyde alle de historiske scener igen, og så ville vi se Joey og Phoebe komme ud af et kosteskab sammen til sidst, fortsætter skuespilleren.

Men den idé faldt ikke i god jord hos folkene bag serien.

- Men de var sådan: Næh!

Jennifer Aniston afslører: Sådan holder jeg mig ung og slank
Jennifer Aniston afslører: Sådan holder jeg mig ung og slank

I interviewet med People fortæller de to skuespillere også om den famøse intro, hvor de hopper rundt i springvandet.

- Jeg husker det, som om det var koldt, og vi var nødt til at skyde scenerne mange gange. Til sidst var vi bare ikke i godt humør mere og kunne bare ikke se ud, som om vi havde det sjovt, men så sagde Matthew Perry (Chandler, red.): "Jeg kan ikke huske den tid af mit liv, hvor jeg ikke var i det her springvand", og så begyndte vi virkelig at grine. Det er vist det, de har valgt, siger Lisa Kudrow.

FLERE NYHEDER OM DE KENDTE? LIKE OS PÅ FACEBOOK

LÆS OGSÅ: GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx