Af - 11/12-15 09:14

Husker du storesøsteren i 'Mikkel og guldkortet'? Sådan ser hun ud i dagHusker du storesøsteren i 'Mikkel og guldkortet'? Sådan ser hun ud i dag

Mette Gregersen spillede i 2008 Mikkels storesøster Louise i TV 2-julekalenderen 'Mikkel og Guldkortet'. I dag er hun 26 år og går på tredje på den danske scenekunstskole i Aarhus.

Bildstrecke im Grossformat »

Da Mette Gregersen i 2008 spillede rollen som Mikkels teenageramte storesøster Louise i TV 2-julekalenderen 'Mikkel og guldkortet', havde hun modsat de andre børneskuespillere allerede et par film på cv'et.

Husker du Gyldengrød fra 'Alletiders nisse'? Sådan har han det i dag
Husker du Gyldengrød fra 'Alletiders nisse'? Sådan har han det i dag

- Nogle år forinden, da jeg var 12 år, tog jeg med en veninde og hendes mor for til casting på en ny Regnar Grasten-film, hvor de blandt andet ledte efter en pige, der kunne spille Sofie Lassen-Kahlkes rolle som barn. Det virkede spændende, og de syntes, jeg lignede hende, så jeg blev valgt, og så var jeg ligesom i gang, fortæller hun om sin første rolle i filmen 'Familien Gregersen' fra 2004.

Hun husker tiden med 'Mikkel og Guldkortet' som virkelig sjov, hvor det ofte var svært at holde masken under optagelserne når blandt andet de tre nisser i skikkelse af Martin Buch, Jonas Schmidt og Peder Pedersen gakkede ud.

Husker du Signe fra 'Tvillingerne og Julemanden'? Her er hun nu
Husker du Signe fra 'Tvillingerne og Julemanden'? Her er hun nu

Da julekalenderen blev sendt på tv gik hun på skuespilskole i Los Angeles så i første omgang oplevede hun ikke at blive genkendt på gaden men da hun kom hjem igen kunne hun sagtens have små børn i hælene når hun var i byen for at shoppe.

- Det havde jeg lidt svært ved kan jeg huske. Det kan også stadig føles lidt grænseoverskridende at skulle svare, når folk på gaden spørger, hvor de kender mig fra. Det er jo vildt kikset at sige, at det måske er fra fjernsynet, haha.

Husker du Frederikke fra 'Mikkel og guldkortet'? Sådan ser hun ud i dag
Husker du Frederikke fra 'Mikkel og guldkortet'? Sådan ser hun ud i dag

I dag er Mette Gregersen i gang med tredje år på scenekunstskolen i Aarhus hvor hun for tiden er i praktik på Aalborg teater. Hun har stadig lidt kontakt med sin julekalender-lillebror Marco Ilsø og Erdinc Ajredinovski som spillede hendes kæreste i serien.

- Han har været min yoga-lærer, så det har været dejligt at mødes i en anden kontekst efterfølgende.

LÆS OGSÅ: Husker du Hubert fra 'Absalons Hemmelighed'? Her er han i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx