Af - 22/01-15 16:52

'Paradise Hotel'-babe med i Zangenbergs nye nøgen-show'Paradise Hotel'-babe med i Zangenbergs nye nøgen-show

I 2011 var hun en af de kvindelige profiler på 'Paradise Hotel'. Til februar dukker hun igen op på TV3. Denne gang helt nøgen i Julie Zangenbergs nye dating-show 'Adam og Eva'.

storybild

Sheila-Maria (t.v.) var med i 'Paradise Hotel' i 2011. (Billede: TV3)

Når TV3 til februar åbner op for nøgen-dating-showet 'Adam og Eva', bliver det med den tidligere 'Paradise Hotel'-profil Sheila-Maria som en af deltagerne.

Falktoft smeltede i LA: Fejrede jul med hot model
Falktoft smeltede i LA: Fejrede jul med hot model

Det er fire år siden, hun tog afsked med reality-tv, så da TV3 sidste år spurgte, om hun ville være med, sagde hun først nej. Men så fik hun lyst til at skubbe lidt til sine grænser. Hvilket hun i den grad fik gjort.

- Det var så surrealistisk at være med. Det blev optaget på en græsk ø, og da vi blev bedt om at smide tøjet, tænkte jeg, 'hvad fanden har jeg rodet mig ud i'. De andre deltagere var ret afslappede omkring nøgen-delen, men jeg er ret blufærdig, så jeg gik konstant og dækkede min krop, så godt jeg kunne. Jeg tror faktisk ikke, der er et tidspunkt i programmet, hvor man kan se hele mit bryst, fortæller Sheila-Maria, der ikke havde de store forhåbninger om at finde kærligheden i programmet.

- Når jeg ikke selv har fundet drømmeprinsen, hvordan skulle de så kunne?

Nyforelskede Bendtner: Zangenberg er underlig
Nyforelskede Bendtner: Zangenberg er underlig

De andre deltagere genkendte hende fra 'Paradise Hotel', men det syntes hun ikke var noget problem.

- De syntes bare, det var fedt. Jeg har lært meget om mig selv i dette program, men det er ikke noget, jeg vil gøre igen.

Ugeblad: Zangenberg og Falktoft er forelskede
Ugeblad: Zangenberg og Falktoft er forelskede

Julie Zangenberg debuterer som vært i programmet. Sheila-Maria synes, hun virkede meget professionel, rar og smilende. I forhold til 'Paradise Hotel'-værten Rikke Gøransson mangler Zangenberg dog stadig lidt som reality-vært, mener Sheila-Maria:

- Hun klarede det rigtig fint, men man godt mærke, at hun ikke havde så meget erfaring som Rikke.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx