Af - 28/04-14 13:51

David vandt 500.000: Sådan skal pengene brugesDavid vandt 500.000: Sådan skal pengene bruges

Det blev David, der løb med de 500.000 kroner. Pengene skal sikre, at han kan sove igen om natten.

storybild

Den lykkelige vinder af årets Big Brother. (Billede: Krestine Havemann/SBS)

500.000 kroner på kontoen og titlen som årets Big Brother-vinder. Søndag var ualmindelig god ved 34-årige David, der efter en sms-afstemning sejrede foran 29-årige Nirvana.

- Jeg har ikke engang sovet rigtigt endnu, fordi jeg har ligget og tænkt på ting. Det er helt fantastisk at have vundet Big Brother. Det er helt vildt, siger David dagen derpå til mx.dk.

Sådan skal pengene bruges
Sejren kommer til at få stor betydning for hans liv fremover, da han kan bruge de 500.000 kroner til at få hans økonomi på ret kurs igen.

- Pengene er allerede afsat til afvikling af gæld, så de er allerede brugt. De kan indfri en masse lån, så jeg kan sove om natten igen. Jeg har haft en meget, meget dårlig økonomi, fortæller han.

Hvad går det ud på?

- Jeg lavede en masse lort i min fortid. Det fik jeg en masse bøder for og for at betale de her folk igen, har jeg taget en masse dumme lån. Det er helt vildt, at jeg kan se en ende på det her.

Det har været så slemt, at du ikke kunne sove om natten?

- Ja, det har det. Jeg kommer til at spare 8-9.000 kroner om måneden, når jeg betaler de ting, jeg kan betale, så nu kommer gælden ned på et niveau, hvor jeg kan være med. Det er en helt ny start på livet, fortæller David.

Nu hvor han endelig er ude af huset, vil David, der selv troede at Nirvana ville vinde, prioritere sin familie. For som Big Brother-vinderen siger:

- De har set mig, men jeg har ikke set dem i lang tid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx