Af Sebastian Kirk - 01/12-17 19:38

Så er det officielt: 'Stranger Things' vender tilbageSå er det officielt: 'Stranger Things' vender tilbage

Mike, Eleven og alle de andre fra Hawkins vender tilbage i sæson 3 af 'Stranger Things', bekræfter Netflix.

storybild

Millie Bobby Brown som karakteren Eleven i 'Stranger Things' sæson 2.

Hvis du ikke kan få nok af mystiske monstre, fede 80'er-referencer og sindssygt dygtige børneskuespillere, så kan du godt begynde at glæde dig.

Netflix har nemlig netop bekræftet, hvad de fleste nok havde forventet: 'Stranger Things' vender tilbage med en tredje sæson.

Nyheden kommer, efter den amerikanske streamingtjeneste på noget utraditionel vis stillede sine Twitter-følgere et ganske simpelt spørgsmål fredag aften dansk tid: 'Skal vi lave en ny sæson af Stranger Things?'

Kort efter kunne Netflix dog ikke trække spændingen længere, og nu er det altså helt officielt: 'Stranger Things' sæson 3 bliver en realitet.

Netflix har endnu ikke stillet os en premieredato i sigte, men der gik omkring 15 måneder mellem sæson 1 og 2. Følger vi den tidsramme, vil vi komme til at møde Mike, Dustin, Will, Lucas, Eleven, Steve, Max, Nancy, Jonathan og alle de andre fra Hawkins i foråret 2019.

'Stranger Things' er blevet uhyre populært verden over - særligt i kølvandet på sæson 2. Netflix har ikke for vane at dele sine seertal med omverdenen, men det amerikanske analyseinstitut Nielsen regnede sig ifølge Hollywood Reporter frem til, at 15,8 millioner mennesker så første afsnit af den nye sæson i løbet af de første tre dage, siden serien blev tilgængelig den 27. oktober.

Ydermere kunne Nielsen konstatere, at 361.000 mennesker så ALLE ni afsnit i løbet af de første 24 timer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Søren Pind går ind i betændt debat...
bt.dk
Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
‘Bad boys’-Amalie: Sådan er Lasses og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx