Af - 24/04-15 11:17; Opdateret: 24/04-15 11:35

TV-boss: - Vi ved ikke hvad der sker uden Jan FogTV-boss: - Vi ved ikke hvad der sker uden Jan Fog

Alene sidste år blev Liebhaverne sendt 450 gange på dansk fjernsyn,og nu hersker der usikkerhed om konceptet kommer til at fortsætte efter Jan Fogs uventede dødsfald.

Bildstrecke im Grossformat »

Direktør og ejer af produktionsselskabet bag det populære tv-koncept, Liebhaverne, oplyser, at fremtiden er uvis for tv-hittet efter ejendomsmægleren Jan Fogs uventede død torsdag eftermiddag.

Det kom som et chok for alle, da den 66-årige ejendomsmægler, der er kendt og elsket fra tv-skærmen gik bort torsdag på Rigshospitalet. Årsagen, der ligger til grund er angiveligt en virus, Jan Fog pådrog sig i forbindelse med en transplantation af stamceller, der skulle redde ham fra en kræftsygdom.

Fremtiden for det populære program, der alene i 2014 blev sendt mere end en gang om dagen ligger nu hen i det uvisse.

Vennerne til Jan Fog: Du vil blive husket
Vennerne til Jan Fog: Du vil blive husket

- Med hensyn til ny programmer, så er det klart, at der må være en vis sorgperiode før vi finder ud af vejen frem. Og så er spørgsmålet, om det overhovedet kommer til at fungere uden Jans store personlighed, lyder det fra Thomas Heurlin, der er ejer og direktør hos Koncern TV.

I alt 13 sæsoner er der blevet til over de ni år, og for tv-bossen er der ingen tvivl om, at det var de to store personligheder i Pernille Sams og den elskværdige nordsjællandske levemand, Jan Fog, der drev værket.

- Det var et endegyldigt 'fuck' til janteloven, Og det var i høj grad fordi, at Jan bare står frem fuldstændig ærligt og uden skam i livet, siger Thomas Heurlin til metroxpress.

Medie: Jan Fog er død
Medie: Jan Fog er død

Thomas Heurlin er selv stadig rystet over den tragiske nyhed. Han, produktionsselskabet Koncern og Jan Fog går mange år tilbage, og sammen har de lavet alt fra seersuccessen 'Liebhaverne,' biografier og meget andet.

- Vi lavede optagelser med ham i en anden forbindelse så sent som i sidste uge, og der var han frisk til at være med. At det er sket så pludseligt er virkelig chokerende, siger tv-bossen til metroxpress.

LÆS OGSÅ: Jan Fog: Jeg venter bare på at Prins Joachim ringer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx