04/08-17 15:38

‘Paradise'-babe afslører: Her er min nye kærlighed - Maggie‘Paradise'-babe afslører: Her er min nye kærlighed - Maggie

Det var kærlighed ved første blik, da Michelle mødte Maggie.

storybild

(Billede: Foto: Emilie Langbo Holm)

Da Michelle Kusk deltog i ‘Paradise Hotel' i 2016, blev hun mest kendt for sit on/off forhold med Patrick Brylov, som dog ikke holdt efter programmet, men nu har hun fundet kærligheden. Denne gang er det dog ikke en fyr eller for den sags skyld et menneske, der har vundet Michelles hjerte.

»Om små to uger kommer der en lille ny skabning ind i min familie. Denne her smukke hund, som nu hedder Maggie. Jeg har faktisk aldrig været det store dyremenneske, men hende her kan jeg simpelthen ikke stå for! Jeg er faktisk slet ikke i tvivl om, at Maggie bliver min bedste ven,« skriver Michelle på sin blog.

Det var kærlighed ved første blik, da ‘Paradise'-baben mødte sin nye hvalp. Men selvom Maggie ser lille og sød ud nu, så ændrer det sig hurtigt.

»Hun er en Berner Sennen, så hun bliver ret stor, hvilket jeg synes er godt. Jeg kender mange, der har små hunde, som larmer helt vildt. Maggie virker meget rolig, men samtidig også meget legesyg. Så hun minder lidt om mig, på det punkt,« fastslår Michelle på sin blog.

Læs hele indlægget, og se Maggie her.

Denne artikel er oprindeligt bragt af Realityportalen

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx