Af Lars Dinesen - 15/01-18 16:54

Kylie Jenner deler skræmmende oplevelse i sit hjem: 'Jeg har rigtig ondt af Kylie'Kylie Jenner deler skræmmende oplevelse i sit hjem: 'Jeg har rigtig ondt af Kylie'

Moren mener, at der altid står en på spring til at udnytte datteren.

storybild

Arkivfoto. Kylie Jenner. (Billede: CARLO ALLEGRI)

Den 20-årige Kardashian-søster, Kylie Jenner, fortalte i weekendens udgave af familiens doku-soap om en skræmmende oplevelse i sit eget hjem,

Det skriver W Magazine.

Selvom de fleste amerikanere nød en forlænget weekend, så lå Kardashian-familien ikke på den lade side. De udsendte nemlig ikke ét, men to afsnit af tv-serien 'Keeping Up with the Kardashians,' der følger reality-dynastiets gøren og laden i stort og, især, småt.

Op til udsendelsen af søndagens dobbeltafsnit blev programmet selvfølgelig hypet, og familien gav udtryk for, at det ikke var noget, man ville gå glip af. Og mens interesserede følgere af Kim Kardashian og kompagni sad klinet til skærmen i håbet om at få det nyeste med om den yngste søsters formodede graviditet, så blev de i stedet spist af med en hel time, hvor Kris Jenner var lænket til en mimer, mens den 38-årige Kourtney overvejede, hvorvidt hun skulle besøge Egypten.

Efter det lange optræk, så kommer Kylie Jenner i fokus. I hvert fald på en måde. Hun taler i tv-programmet i telefon med moren Kris Jenner, hvor hun fortæller om en kedelig oplevelse, som datteren netop havde haft.

»Der er lige sket noget vanvittigt. Du kan godt huske hende pigen, der arbejder for mig? Altså, jeg sidder i køkkenet og snakker med Vic, og så kigger jeg til siden og ser, at hun er i færd med at tage billeder af mig,« siger Kylie Jenner over telefonen.

Skuffende nok for de fans, der gerne vil vide, hvorvidt idolet er gravid eller ej, så får man ikke at vide, hvorfor den ansatte tog billederne af sin chef.

»Jeg føler virkelig med Kylie. Der står altid en eller anden klar, der gerne vil udnytte enhver situation, Det er virkelig en stressende situation at have nogen i sit eget hjem, der tager billeder af ting, som de ikke burde,« siger familieoverhovedet og forsætter:

»Man vil gerne kunne stole på de mennesker, man omgiver sig med, men vi bliver nødt til at være årvågne hele tiden. Det er ekstremt frustrerende.«

Det korte klip med telefonsamtalen var alt, hvad man hørte til Kylie i dobbeltepisoden, og det har formentlig frustreret familiens fans i en udtalt grad. Sidst på ugen var der nemlig rygter om, at Kylie Jenner, der har holdt sig væk fra rampelyste i månedsvis, var blevet fotograferet på en fødegang af en sygeplejerske. Det er imidlertid ikke bekræftet.

 

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner svines af fans: Hun er alt for grisk

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Video af landsholdet deler vandene:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx