Af Mikkel Kofod - 22/12-16 09:11

Schwarzenegger: Stop klynkeriet over TrumpSchwarzenegger: Stop klynkeriet over Trump

Arnold Schwarzenegger, der har afløst Donald Trump som vært på reality-showet ’Celebrity Apprentice’, bakker sin forgænger op.

storybild

(Billede: Scanpix/Richard Shotwell)

Den kommende amerikanske præsident Donald Trump er siden offentliggørelsen af sit kandidatur blevet kritiseret heftigt, men nu kommer hans afløser på programmet ’Celebrity Apprentice’, som Trump blev fyret fra tidligere i år, ham til undsætning.

Stop klynkeriet, sagde Arnold Schwarzenegger, der er showets nye vært, i et interview på The Today Show tidligere på ugen.

- Nu er han valgt, og så er det vigtigt, at vi alle står sammen, stopper piberiet og står sammen som en nation, tilføjede den tidligere actionstjerne, der ellers i oktober skrev på Twitter, at han ikke ville stemme på Trump.

Schwarzenegger, der tidligere har været republikansk guvernør for Californien 2003-11, jokede yderligere med, at NBC, der sender showet, ikke skulle betale hans løn.

- Donald Trump var en del af forhandlingerne, og han får Mexico til at betale den, sagde han med henvisning til Donald Trumps valgløfte om at ville få Mexico til at betale for en mur på landets grænse til USA.

Den første sæson med Arnold Schwarzenegger ved roret har premiere den 2. januar 2017.

Donald Trump kæmper for rabat på F-35-jagerfly
Donald Trump kæmper for rabat på F-35-jagerfly

Mand skød pakkebud: Troede, det var Donald Trump
Mand skød pakkebud: Troede, det var Donald Trump

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx