Af - 29/03-16 23:04

Det tænkte fyrene første gang de så Nikita Klæstrup på 'Paradise Hotel'Det tænkte fyrene første gang de så Nikita Klæstrup på 'Paradise Hotel'

Nikita Klæstrup er tjekket ind på 'Paradise Hotel' og skal styre slagets gang, når der afholdes politisk uge. Den unge blogger ankom mandag i sin berømte, afslørende kjole og tiltrak sig straks fyrenes opmærksomhed.

Se hvilken fyr, pigerne synes er lækrest. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

'Paradise Hotel' har i år fint besøg af den politisk orienterede blogger Nikita Klæstrup, der skal hjælpe deltagerne med et såkaldt 'Paradise Hotel'-valg. Det 21-årige medlem af Liberal Alliance ankom mandag iført sin nu legendariske, sorte kjole med frit udsyn til brysterne, og det var noget, drengene på hotellet lagde mærke til.

Randers-profil forklarer: Derfor står det så skidt til i byen
Randers-profil forklarer: Derfor står det så skidt til i byen

- Da jeg så Nikita, tænkte jeg med det samme hvor fedt og gennemført det var at smide hende ind i politik-ugen. Jeg vidste godt, hvem hun var i forvejen. Hun er en super sød og sjov pige, som formår at tilpasse sig rigtig godt blandt de andre gæster inde på hotellet. Det var en fornøjelse at have hende derinde, lyder det fra hotellets populære fyr, Patrick Brylov.

Patrick havde i forvejen en flirt kørende med den unge Silkeborg-pige Michelle, så det var hotellets anden populære fyr Kasper Klausen, der i stedet gik på scorejagt efter Nikita Klæstrup.

Hun sagde han havde en lille tissemand på tv: Se hans kække modsvar
Hun sagde han havde en lille tissemand på tv: Se hans kække modsvar

- Da jeg så Nikita første gang, blev jeg en smule overrasket, men så igen, hvilken politisk personlighed ville passe bedre ind på 'Paradise Hotel' end henne, fortæller Kasper Klausen om sit førstehåndsindtryk.

- Jeg vidste godt, hvem hun var. Jeg havde set hende både dengang hun mødte op i den velkendte kjole til et politisk arrangement, men også da hun var på forsiden af M!. Jeg synes, Nikita klarede sig fint inde på hotellet. Hun formåede at sætte gang i tingene, hvilket nok var derfor, hun var sendt derned. Så det kan man sige lykkedes.

TV: Tre ting der er strengt forbudt på 'Paradise Hotel'
TV: Tre ting der er strengt forbudt på 'Paradise Hotel'

Blandt pigerne var førstehåndsindtrykket en smule anderledes. Julie Carole var til at starte med nervøs, da det sjældent er en fordel for pigerne at en ny pige tjekker ind, men hun faldt hurtigt til ro.

- Da jeg fik en forklaring på, hvad hun lavede på hotellet, faldt jeg mere til ro, fortæller hun.

- Jeg var ikke helt sikker på, hvem hun var til at starte med, men jeg var alligevel overbevist om, at jeg havde set hende før. Jeg synes, Nikita klarede det fint på hotellet. Hun er en sød og sjov pige, og det var et frisk pust, at have hende på besøg. At hun så hang mere ovre i den anden gruppe, er en anden sag. Men jeg kan faktisk godt lide hende som person.

Julie fra Paradise: Derfor onanerede jeg med Caroline for åben skærm
Julie fra Paradise: Derfor onanerede jeg med Caroline for åben skærm

LÆS OGSÅ: TV: Pigerne vælger - se årets lækreste Paradise-fyre

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen tester: Hun har årets bedste Paradise-bryster

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Det skal stoppes: Røngtenstråler,...
bt.dk
Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx