Af - 28/04-15 11:17; Opdateret: 28/04-15 12:49

Her er Jes Dorphs nye jobHer er Jes Dorphs nye job

Til juni stopper Jes Dorph på TV3, men han har allerede et nyt værtsjob på hånden.

storybild

(Billede: Larsen Claus BjØrn)

Jes Dorph-Petersen vender hjem til sin gamle station TV2, fortæller han til metroxpress.

Han bliver ny vært på 'Go' Aften Danmark', som bliver produceret af Nordisk Film og kører på TV2 alle hverdagsaftener i ugen.

Han har været væk fra stationen i tre år, hvor han har dækket Champions League på TV3 - hvilket han også bliver ved med indtil finalen den 6. juni.

Dagens taleboble: Hvad siger den nye TV3-vært?
Dagens taleboble: Hvad siger den nye TV3-vært?

- Jeg har haft det enormt sjovt ovre på TV3 og lavet noget fjernsyn, jeg gerne ville. Men jeg kan mærke, at mine krudtdepoter er fyldt op til at komme tilbage på TV2, siger han til metroxpress.

Jes Dorph bliver vært på programmet sammen med nuværende vært Michèle Bellaiche fra august, og det glæder han sig meget til, fortæller han til metroxpress.

- Jeg glæder mig til at være på et program, som er så værtsbåret, hvor jeg kan få lov til at præge det meget, siger han.

TV3 snupper igen kendt tv-vært på TV 2
TV3 snupper igen kendt tv-vært på TV 2

Selv om han tidligere har været 24,5 år på TV2 og været vært på alt fra 'Nyhederne' til 'Hvem vil være millionær', så er det noget helt andet, han skal på kanalen nu.

- Jeg starter ikke med nerver, men jeg starter med en enorm respekt. Men når man begynder et nyt sted, så er man jo en rookie, og jeg skal jo lige finde tonen i det program, siger han.

Jes Dorph: - Der er kun ét job jeg ikke vil have
Jes Dorph: - Der er kun ét job jeg ikke vil have

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx