Af - 24/06-15 15:23

GALLERI: Denne skuespiller skal være ny SpidermanGALLERI: Denne skuespiller skal være ny Spiderman

Der er endnu engang fundet en ny skuespiller til rollen som Spiderman. Vi har også samlet et galleri over de andre superhelte, der er blevet spillet af mere end én skuespiller.

Bildstrecke im Grossformat »
En række skuespillere har spillet Spiderman Den nyeste skuespiller til at prøve lykken som Spiderman er 19-årige Tom Holland. Den første Spiderman-film med ham i hovedrollen udkommer i juli 2017. Den britiskfødte skuespiller Andrew Garfield var Spiderman i 2012 og 2014. Det var meningen, at han skulle være fortsat i rollen, men filmen var 2014 indtjente ikke nok penge. I 2002 spillede Tobey Maguire for første gang Spiderman. Der fulgte to film i 2004 og 2007, som alle blev succesfulde. Henry Cavill spillede for første gang Superman i 2013 i filmen 'Man of Steel'. Han skal spille rollen igen i 2016, hvor filmen 'Batman v Superman: Dawn of Justice' udkommer. I 2006 spillede Brand Routh manden af stål i 'Superman Returns'. Filmen blev ingen større succes, og han fortsatte derfor ikke i rollen. På tv har Tom Welling været en populær Superman i serien 'Smallville'. Den kørte i 10 år fra 2001-2011. Mange fans mener, at han også burde have spillet Superman i spillefilmen fra 2006. Dean Cain spillede Superman i tv-serien 'Lois & Clark: The New Adventures of Superman' fra 1993-1997. Reeve spillede Superman i den originale filmserie, der bestod af fire film. Den første kom i 1978, den sidste i 1987. I 1995 blev Reeve lam, efter han blev smidt af sin hest. Han døde i 2004. Den amerikanske skuespiller skal spille Batman i den kommende film 'Batman v Superman: Dawn of Justice' i 2016. Her spiller han overfor Henry Cavill, der skal være Superman. Bale spillede Batman i den nyeste trilogi, der blev meget populær. Clooney var Batman i 'Batman og Robin' fra 1997. Kilmer nåede at spille Batman i en spillefilm i 1995. Batman i 1989 og i 1992. Mark Ruffalo er en kendt Hulk i 'Avengers'-filmene. I 2008 spillede Edward Norton Hulk i én film. I 2003 prøvede Eric Bana lykken som Hulk. I år udkom Netflix-serien 'Daredevil' med Charlie Cox i hovedrollen som den blinde superhelt. Hov, her er han igen. Ben Affleck har nemlig spillet Daredevil i filmen af samme navn i 2003.

I 2002 var det Tobey Maguire, der spillede Spiderman. Det gjorde han i tre film.

I 2012 var det så Andrew Garfield, der fik æren af af spille ederkoppe-manden i to film.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Sex and the City' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Sex and the City' ud i dag

Men nu er det også slut med ham som Spiderman. Der er nemlig fundet en ny skuespiller, som skal skubbe gang i en helt ny filmserie om superhelten.

Denne gang bliver det den 19-årige Tom Holland, der skal prøve lykken. Han er en britisk skuespiller, der mest er kendt for sin rolle i tsunami-filmen 'The Impossible' fra 2012. Her spillede han sammen med Naomi Watts og Ewan McGregor.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Titanic' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Titanic' ud i dag

Derudover har han også spillet Billy Eilliot i musicalen af sammen navn i London.

Den nye Spiderman-film rammer biografskærmene i sommeren 2017, og det er bevidst, at det er en yngre skuespiller, som skal spiller Peter Parker denne gang. Det handler nemlig om superhelten helt tilbage til hans tidlige teenageår.

På sin Instagram-profil har Tom Holland allerede vist, at han er i gang med at lære en masse tricks til filmen.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dag

Se dem her:

Fun fun fun

A video posted by ✌️ (@tomholland2013) on


Bored

A video posted by ✌️ (@tomholland2013) on

Tom Holland er ikke den første skuespiller, der skal overtage rollen som superhelt fra andre. De største superhelte som Batman og Superman er også blevet spillet af flere skuespillere. Klik igennem galleriet øverst, hvis du vil se, hvem der fx har været Batman igennem tiden.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Carøe til 'Gamle' Hansens bisættelse:...
bt.dk
Vegetarer kan mangle kritisk vitamin:...
bt.dk
'Gør Facebook dig i dårligt humør?...
bt.dk
To unge fra bandemiljøet får 13 års...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx