Af Lars Dinesen - 20/09-17 18:30; Opdateret: 20/09-17 18:51

Tomb Raider får høvl for denne detalje i ny plakat: Kan du se hvorfor?Tomb Raider får høvl for denne detalje i ny plakat: Kan du se hvorfor?

Ny plakat for Tomb Raider-film møder bliver mødt med hån og latter nettet. Folk mener, at hovedrolleindehaveren, svenske Alicia Vikander, er blevet billedmanipuleret noget længere end til der, hvor en menneskekrop kan følge med.

storybild

De kritiske røster kredser om den svenske skuespillerindes hals, der ser uforholdsmæssig lang ud i forhold til, hvordan den normalt optræder på billeder. Alicia Vikander skal tage over for Angelina Jolie, der tidligere har spillet rollen, der er baseret på et computerspil, hvor helten er den storbarmede skattejæger Lara Croft. Den første film fra 2001 var blandt andet med til at skyde Jolies karriere i gang som filmstjerne.

Plakaten har fået de sociale medier til at blusse op med kommentarer og sjove bemærkninger om, at den må være kikset for grafikeren, der har været lidt for ivrig i photoshop overfor den 28-årige skuespillerinde. Flere mener for eksempel, at fremstillingen får den svenske hovedrolleindehaver til at ligne en dinosaur.

Andre undrer sig blot og giver udtryk for at være blevet hypnotiseret af den lange hals.

Alicia Vikander vandt en Oscar-statuette for bedste kvindelige birolle i Den Danske Pige fra 2015, hvor hun spillede overfor Eddie Redmayne.

Den nye film er det, der i Hollywood bliver kaldt for en reboot, altså en genfortolkning af et eksisterende filmunivers. Her følger man en ung Lara Croft i begyndelsen af sin karriere som gravrøver.

Se traileren nedenfor.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
14-årige Jonas kom i kæmpegæld på...
bt.dk
Europas storklubber hiver og flår i...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx