Af Amalie Abildgaard - 27/11-17 09:56

Seere tordner mod Hollywood-stjerne medvirken i populært tv-program: 'Sindssygt!'Seere tordner mod Hollywood-stjerne medvirken i populært tv-program: 'Sindssygt!'

Seerne af det britiske talkshow Graham Nortons er ikke glade for valget af gæsterne under showets sidste episode.

storybild

Arkiv. Mel Gibson. (Billede: VALERIE MACON)

Det skriver The Independent.

Den britiske talkshow-vært inviterede for nylig popstjernen Keisha og skuespilleren Mel Gibson til en snak, hvilket fik flere seere til at studse over sammensætning af de to.

En kaldte det 'skuffende', mens en anden mente, det var fjollet og en tredje kaldte det ligefrem for 'sindssygt'.

Tik Tok-sangerinden har for nylig sagsøgt produceren Dr. Luke for 'seksuelt, fysisk, verbalt og følelsesmæssigt' misbrug af hende til et punkt, hvor 'hun næsten mistede sit liv.'

Gibson har i mellemtiden kæmpet for at sætte sin karriere sammen igen efter flere hændelser, herunder at blive arresteret for spirituskørsel, hustruvold og angiveligt at bebrejde jøder for 'alle verdenskrige'.

På tv-studiets sofa spurgte vært Graham Norton, om Mel Gibson troede, at Hollywood havde accepteret, at han er vendt tilbage.

»Ja, efter at have gravet grøft i de sidste 10 år. Helt ærligt har det været en masse hårdt arbejde personligt og professionelt, men arbejdet fortsætter, som jeg tror, det gør for de fleste af os,« svarede Mel Gibson.

Nær slutningen af ​​showet, hvor Kesha havde optrådt, satte hun sig i sofaen sammen med Mel Gibson, hvilket flere seere mente var kontroversielt.

'Den kendsgerning, at Kesha, et offer for seksuelle overgreb, måtte sidde ved siden af Mel Gibson, en mand med en så grov historie under aftenens Graham Norton Show episode er moralsk forkasteligt,' skriver en bruger på Twitter.

'Den, der bookede Mel Gibson og Kesha på samme episode af Graham Norton, burde nok læse nyhederne mere,' skriver en anden bruger på Twitter.

'At have Mel Gibson på Graham Norton var et dårligt kald. At have Mel Gibson på Graham Norton sammen med Kesha var sindssygt,' skriver en tredje Twitter-bruger.

Gibson blev undersøgt for vold i hjemmet under et turbulent forhold til den russiske sangerinde og sangskriver Oksana Grigorieva, og i 2011 blev han idømt tre års betinget fængsel samt rådgivning og samfundstjeneste.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To drenge ramt af bil i voldsom...
bt.dk
Politiet kommer med ny udtalelse om...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx