19/08-17 22:57

Camilla fra 'De unge mødre' har en overraskelse til de madgladeCamilla fra 'De unge mødre' har en overraskelse til de madglade

'De unge mødre'-deltageren smider inden længe en helt ny bog på gaden.

storybild

(Billede: Janus Nielsen)

Allerede i starten af sidste år løftede Camilla Framnes-Larsen sløret for, at hun drømte om at skrive en kogebog med mad til hele familien. Og inden længe går den drøm i opfyldelse, afslører 'De unge mødre'-deltageren nu.

- Der kommer en bog. Jeg kan sige, at det er en bog, der er strikket sammen på den måde, at det er noget, hele familien kan være med til, fortæller 'De unge mødre'-deltageren til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Camilla og Kevin blive gift.

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i 'Familien fra Bryggen'

- Det er også en bog, hvor der er både til- og fravalg, hvis mor og far nu skulle være på diæt og gerne vil nogle kilo ned. Men det er mad til hele familien, fortsætter hun.

Camilla Framnes ved endnu ikke, hvornår den udkommer, men hun slår fast, at der ikke bør være lang tid til.  Og så må tiden vise, om den bliver en lige så stor succes som hendes første bog, 'Hvis jeg kan, kan du også', som hun sendte på gaden i 2011.

Du kan igen følge Camilla Framnes-Larsen, manden Kevin og alle deres børn, når de vender tilbage i en ny sæson af 'De unge mødre' fra på tirsdag den 22. august klokken 20:00 på Kanal 4.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par: Efter fem år er det slut

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om dramatisk lynfødsel: Jeg mistede meget blod

Artiklen er oprindeligt bragt på realityportalen.dk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx