Af - 25/03-17 08:18

Her er Remees hemmelige superhold: Sådan vinder Morten 'X Factor'Her er Remees hemmelige superhold: Sådan vinder Morten 'X Factor'

Morten Nørgaard har ingen undskyldninger for ikke at vinde 'X Factor' 2017.

Bildstrecke im Grossformat »

Som forberedelse til næste uges finale har den unge sangers mentor Remee nemlig fået både Rasmus Seebach og Medina til at klargøre Morten til finalen.

Rasmus Seebach og hans sædvanlige arbejdsmakker, rapperen Ankerstjerne, har skrevet Mortens vindersang 'The Underdog', mens Medina har coachet Morten til at blive en rigtig popstjerne.

- Jeg er virkelig rørt over, at de her to megastjerner har ville hjælpe til. Medina, har coachet Morten på den sejeste måde. Mange tager fejl af Medina, men hun er en ægte stjerne og kunstner med noget på hjertet, og vi skal passe på hende, fortæller Remee og afslører derudover, at det var Rasmus Seebachs kæreste, Julie Teglhus, der fik Rasmus Seebach med på Mortens hold.

- Jeg plejer jo selv at skrive vindersangene, men følte mig stresset og havde ikke overskud til det. Så ringede jeg til Rasmus Seebach og spurgte, om han ikke havde noget liggende, vi kunne arbejde med. Så sagde han, 'min kæreste går fuldstændig amok, hvergang hun ser Morten i 'X Factor'', så han var på. Og så begyndte han og Ankerstjerne at skræddersy en sang til Morten. Jeg spurgte ham for to uger siden, så de har haft travlt.

Mens Remee og Morten altså har Medina og Rasmus Seebach på deres 'X Factor'-hold, må de to andre finalister Mia og Chili 'nøjes' med hjælp fra den knap så kendte sangerinde Clara Sofie, der har været inde over deres vindersange.

- Nu har jeg ikke hørt deres sange, men jeg føler i hvert fald ikke, at vores vinderchancer er blevet dårligere med Medina og Seebach, smiler Remee.

LÆS OGSÅ: Mette Lindbergs gruppe ude af 'X Factor'

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Denne danske superstjerne har lavet årets vindersang

LÆS OGSÅ: Vild debat om X Factor-styling: Ligner noget fra Hobbitten

LÆS OGSÅ: Mette Lindberg angriber 'X Factor'-Morten: 'Du synger falsk!'

LÆS OGSÅ: ’X Factor’-vindere skifter navn igen-igen: Se hvad de NU hedder

LÆS OGSÅ: Husker du Lucy fra 'X Factor'? Det laver hun i dag

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx